Ольга Сумська 40 років тому і зараз: як змінилася легендарна акторка

Вперше зірка продемонструвала свій талант у 5 років.

Легендарна акторка, народна артистка України Ольга Сумська – еталон жіночності, природної вроди та сексуальності.

Знаменитістю захоплюється не одне покоління українців, а її врода звела з розуму мільйони чоловіків, передає ТСН.

Ольга Сумська народилася 22 серпня 1966 року в сім’ї зірок львівського академічного театру імені Івана Франка. Так, батько знаменитості В’ячеслав – народний артист України, а мама Ганна – заслужена артистка. Старша сестра Наталія –також відома акторка театру. Ольга дебютувала на сцені у 5 років, зігравши епізодичну роль у виставі батьків.

Ольга Сумська_3Ольга Сумська_1Ольга Сумська в образі РоксоланиОльга Сумська_10

Прихильники драми були приголомшені не лише акторською грою зірки, а й її неймовірною вродою. Фанати шаленіли від фігури Сумської, її розкішного білявого волосся та спокусливої родимки на обличчі. Так, Ольгу охрестили секс-символом.

Ольга Сумська_1Ольга Сумська_17Ольга Сумська_18Ольга Сумська_19Ольга Сумська_14

Від 1997 до 2008 року Сумська була ведучою проєкту “Імперія кіно” на каналі “1+1”. Наступного року зірка стала обличчям каналу “Інтер”. Сумська зіграла безліч ролей у театрі та кіно. 2006-го акторка стала учасницею першого сезону шоу “Танці з зірками”, де боролася за перемогу з Ігорем Бондаренком.

Ольга Сумська_2Ольга Сумська_13Ольга Сумська_4Ольга Сумська_6Ольга Сумська_11Ольга Сумська_8Ольга Сумська_12

Крім того, знаменитість полюбляє світські вечірки. На червоних доріжках знаменитість обирає елегантні сукні, які чудово підкреслюють її витончену фігуру та вишиванки.

Ольга Сумська_5Ольга Сумська_9Ольга Сумська_3Ольга СумськаОльга Сумська_1

Зірка також полюбляє демонструвати свою фігуру в купальнику та брати участь у відвертих фотосесіях.

Ольга Сумська_1Ольга Сумська_4Ольга Сумська_7

54-річна Сумська відверто зізналася, що інколи робить собі ін’єкції краси. Особливо, якщо наближається роль у телепроєкті.

Не так давно артистка вирішила позбутися своєї легендарної родимки. Зірка наробила галасу змінами у зовнішності та вимушена була пояснити, що жодних медичних показань для видалення родимки не було, просто вона їй заважала.

Втім, це в жодному разі не зіпсувало красу Ольги. Наразі артистка активно знімається в кіно та серіалах, долучається до різноманітних шоу та тішить око відданих прихильників

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини