Олена Зеленська продемонструвала елегантний образ на візиті в Австрії (фото)

Перша леді України Олена Зеленська прилетіла з робочим візитом у Австрію. Вона супроводжувала свого чоловіка Володимира Зеленського у відомстві федерального президента.

Про візит до Австрії представники Олени Зеленської повідомили у її профілі в інстаграмі. Наразі це перший візит українського президента до іншої держави за час пандемії. В Австрії подружжя пробуде 2 дні, де має низку запланованих зустрічей – з федеральним канцлером Себастьяном Курцом і президентом Національної ради (парламенту) Австрії Вольфгангом Соботкою.

“Австрійці – визнані фахівці у створенні безбар’єрного публічного простору, й вони радо відгукнулися на моє прохання поділитися досвідом. Крім протокольних заходів, обов’язково відвідаю галерею Альбертіна. Хочу особисто подякувати керівництву за допомогу у створенні україномовного аудіогіда. І, звичайно ж, його протестувати”, – йдеться в інстаграм-дописі на сторінці Зеленської, де вона також додала, що разом з чоловіком візьме участь в урочистому запуску україномовного аудіогіда у Віденському музеї історії мистецтв.

Українське подружжя урочисто зустріли в аеропорту, де Олена Зеленська мала можливість одразу продемонструвати ідеальний образ для офіційного візиту. Ніжно-блакитний костюм бренду української дизайнерки Каті Сільченко – the COAT – складався з подовженого жакета із коричневим паском та спідниці довжини міді. Свій образ вона доповнила чорними туфлями на шпильці, а обличчя прикрила захисною маскою. Її волосся було акуратно вкладене, а обличчя підкреслене легким денним макіяжем.

View this post on Instagram

@olenazelenska_official : “Прибули до Австрії 🇺🇦🇦🇹 Попереду – два насичені дні. Австрійці – визнані фахівці у створенні безбар'єрного публічного простору, й вони радо відгукнулися на моє прохання поділитися досвідом. Крім протокольних заходів, обов'язково відвідаю галерею Альбертіна. Хочу особисто подякувати керівництву за допомогу у створенні україномовного аудіогіда. І, звичайно ж, його протестувати 😊 Також разом з Володимиром візьмемо участь в урочистому запуску ще одного аудіогіда українською. Подробиці – незабаром 😉” підписуйся на аккаунт @uafirstlady аби побачити фото та відео Першої леді України 😉 tags: #оленазеленська #еленазеленская #зеленская #зеленские #першаледі #перваяледи #першаледіукраїни #перваяледиукраины #зеленский #зеленськийпрезидент #зеленские

A post shared by 𝐅𝐚𝐧 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐨𝐟 𝐎𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐙𝐞𝐥𝐞𝐧𝐬𝐤𝐚 (@uafirstlady) on

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини