«Я всю ніч буду молитися» – Порошенко зворушив українців промовою під Печерським судом, його назвали сьомим Президентом

Вийшовши з приміщення суду, Порошенко звернувсядо українців, які прийшли його підтримати.

«Вони намагалися замінити арешт з триманням під вартою п’ятого Президента України, але їм виявилося достатньо особистого зобов’язання. Вони це роблять для того, щоб вилучити паспорт і не дати можливість Порошенку мобілізувати світ на підтримку України так, як ми це робили п’ять років моєї каденції. А зараз нам, як повітря, потрібна єдність зі світом у протистоянні з Росією. Ми з вами маємо захистити нашу землю, державу, народ», – сказав Порошенко, – повідомляє кореспондент Про Львів.

У відповідь люди почали скандувати, що Порошенко – сьомий Президент України.

Також він зазначив, що боротьба лише починається і застеріг чинну владу:

«Це початок виснажливої боротьби. Ми зробимо все, щоб уникнути кpoвi».

Відомо, що Порошенко був вимушений перенести пoxopoн батька у зв’язку із засіданням суду. Він зазначив, що молитиметься за батька усю ніч і попросив присутніх також помолитися за нього.

«Мені дуже важко робити зараз політичну промову, бо мої думки у храмі. Коли сьогодні ввечері через пару годин я привезу тpyнy з моїм батьком, я всю ніч буду там молитися. Звертаюся до вас з проханням – помоліться за батька. Я дуже віруюча людина, прошу – помоліться за батька, хто як вміє, тими словами, які спадають на душу. Не залишайтеся байдужими, бережіть наш унікальний дух свободи. Я вас дуже люблю! Ви – найкращі!», – завершив свою промову Порошенко.

Суд перенесли на 1 липня. Дуже дякую всім, хто сьогодні зібрався на мою підтримку!Ми прийшли в суд, продемонструвавши, що ми їх не боїмося. Правда – з нами.Вони намагались дати нам хабар. Замінити арешт на особисте зобов'язання. Ні, Порошенко хабарі не брав, не бере і брати не буде. Вони це робили, щоб забрати паспорт та не дати мені мобілізувати світ на підтримку України, як ми це робили під час п'яти років мого президентства. Нам зараз як повітр‘я потрібна єдність світу у протистоянні Росії. Ми маємо захистити нашу землю, державу та народ. Показати, що героїчні подвиги ветеранів, волонтерів, воїнів та активістів були не дарма. Сьогодні «прокурорські» втекли. Але це поки не перемога, а лише початок боротьби. Я вам нічого не обіцяю, як казав Черчилль, крім поту та праці.

Gepostet von Петро Порошенко am Donnerstag, 18. Juni 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини