Тіна Кароль зачарувала користувачів мережі звабливою світлиною

Знаменита співачка Тіна Кароль вкотре доводить, що є не лише талановитою артисткою, а й однією із найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі.

Вона поділилася черговою фотографією, на якій продемонструвала свою сексуальність та жіночність.

Тіна Кароль полюбляє ділитися звабливими світлинами із шанувальниками. Вона знає, як привернути до себе увагу та розбурхати мережу і неодноразово вдавалася до цього. На її особистій сторінці в інстаграмі рідко з’являються нові знімки, проте кожен новий кадр демонструє її вишуканість, ніжність та пристрасть. Днями народна артистка опублікувала саме таку фотографію, передає 24 канал.

Півтора мільйона підписників з нетерпінням чекають від своєї улюблениці нових публікацій. Кожен із них впевнений, що українська поп-діва приголомшить привабливим образом.

Виконавиця поділилася чорно-білою світлиною, на якій постала у розстебнутій чоловічій сорочці білого кольору та продемонструвала декольте. Волосся вона вклала у звичні для себе локони, а на обличчі зробила виразний макіяж з акцентом на очах. Зачаровує погляд Тіни, адже вона проникливо дивиться в камеру.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини