“Зачиняють ворота у небо”: фото медиків із епіцентру COVID-19 в Україні вразили користувачів мережі

У мережі викликала ажіотаж добірка фотографій медиків Буковини, де найбільше в Україні вирує епiдeмiя кopoнавірусу.

Портрети лікарів та інших співробітників медзакладу опублікували на сторінці Чернівецької обласної державної адміністрації. Пост за лічені години зібрав понад пів тисячі лайків і десятки коментарів зі словами подяки.

“Які у них гарні очі! За масками не видно їхніх зашарілих від втоми облич, зморщеної від спеки шкіри, не видно блідо-рожевих губ. Лише очі. Чарівні очі. Вони спілкуються очима, вони сміються очима, переживають і сумують очима. У реанімаційному відділенні доводиться переживати всі емоції. На жаль, і печаль, і горе. На щастя, радісних митей більше, в рази більше. Тому очі у лікарів і медсестер палахкотять. Це видно”, – написали в зворушливому дописі.

Лікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на Буковині
Лікарі, які борються з коронавірусом на Буковині

“Лікарі та медсестри реанімаційного відділення Глибоцької ЦРЛ не просто рятують життя, вони останні, хто їх утримує на землі. Вони зачиняють ворота в небо. І вони про це не скажуть, лише очі. Чарівні очі”, – зазначив автор проникливого тексту.

У коментарях під ним українці також висловили подяку й захоплення медиками, які щодня борються за життя сотень пацієнтів.

“Низький уклін вам! Сили вам і здоров’я! А ще чекаємо, щоб держава вас підтримала, як це роблять інші країни”, “Дякую вам, наші дорогі лікарі! Витримки, бережіть себе, ви нам потрібні”, “Бережіть себе. Ви нам дуже потрібні. Молимося за вас”, “Здоров’я міцного, наші рятівники”, “Не тільки гарні, а подивіться скільки доброти в них”, – пишуть люди.

Лікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на БуковиніЛікарі, які борються з коронавірусом на Буковині

Які в них гарні очі! За масками не видно їхніх зашарілих від втоми облич, поморщеної від спеки шкіри, не видно…

Gepostet von Чернівецька обласна державна адміністрація am Mittwoch, 15. April 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини