Юлії Тимошенко – 59: як жінка протягом 20 років змінювала свій стиль

27 листопада український нардеп, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко відзначає свій день народження.

Так, їй виповнюється 59 років. У зв’язку з цим OBOZREVATEL вирішив нагадати, чим запам’яталася леді Ю в українській політиці і як змінювався її стиль упродовж 20 років.

Юлія Тимошенко народилася 27 листопада 1960 року в Дніпропетровську. Мало хто знає, що її перше прізвище, яке вона отримала при народженні – Григян, а друге – прізвище матері – Телегіна, яке вона взяла перед закінченням школи.

Юлія Тимошенко в молодості

Тимошенко – перша жінка-прем’єр-міністр України, а також перша жінка, яка займала цей пост в країнах СНД. Тимошенко також є лідером партії “Батьківщина”, а в 2004 році була лідером Помаранчевої революції разом з Віктором Ющенком.

У 1999 році Юлія Тимошенко вперше з’явилася в українському політикумі, ставши віце-прем’єр-міністром України з питань паливно-енергетичного комплексу. Тоді вона була енергійною молодою брюнеткою зі стрижкою каре. В одязі Тимошенко віддавала перевагу діловим костюмам: як брючним, так і зі спідницею.

У 2001 році через звинувачення в контрабанді російського газу і несплаті податків Тимошенко посадили в СІЗО під арешт. Після виходу з СІЗО Тимошенко почала експериментувати із зачісками, приміряючи суворі пучки.

Юлія Тимошенко в 2001 році

Юлія Тимошенко в 2001 році

Саме в 2001 році стилісти придумали їй зачіску із знаменитою косою-“бубликом”. Юлія пішла в опозицію, створила “Блок Тимошенко” і образ “справжньої української пані”.

Юлія Тимошенко в 2001 році

У 2002 році Тимошенко стала депутатом Верховної Ради IV скликання і продовжила експериментувати із зачісками. Але в підсумку звичний нам образ з косою остаточно переміг.

Юлія Тимошенко в 2002 році

Рік Помаранчевої революції – 2004-й – Тимошенко провела зі світлою головою.

Юлія Тимошенко в 2004 році

А в 2005 році Юлія Тимошенко стала платиновою блондинкою. У травні 2005 року фото Тимошенко прикрасило обкладинку журналу Elle.

Юлія Тимошенко на обкладинці Elle

У 2007 році Тимошенко з’явилася у Верховній Раді з розпущеним волоссям. Однак в цілому аж до 2010 року Тимошенко не зраджувала своїй фірмовій косі, займаючи пост прем’єр-міністра України.

Юлія Тимошенко в 2007 році

У 2011 році Юлія Тимошенко знову постала перед судом, і в 2012-му вона відмовилася від “бублика”, залишивши лише нарощене волосся, з якими спочатку потрапила до лікарні, а потім до СІЗО.

Юлія Тимошенко в 2011 році

Юлія Тимошенко в 2012 році

У 2014 році після звільнення з в’язниці Тимошенко вперше з’явилася на публіці з незмінною косою і в інвалідному візку.

Юлія Тимошенко в 2014 році

А в травні 2014 року напередодні виборів президента України Тимошенко прийшла на дебати в новому образі. Стилісти зробили Юлії високе начісування і додали до зачіски родзинку у вигляді обруча.

Юлія Тимошенко в 2014 році

На власний 55-річний ювілей в 2015 році Тимошенко знову здивувала українців: вона не просто розпустила косу, але ще й вбралася в еротичну сукню.

Юлія Тимошенко в 2015 році

У 2016-2018 роки Тимошенко експериментувала з зачіскою, з’являючись то з розпущеним волоссям, то з косою або низьким хвостом.

У 2019 на першому засіданні Верховної Ради IX скликання Юлія Тимошенко в черговий раз вразила новою зачіскою. У народного депутата були розпущене волосся і дві косички по боках. У вересні вона з’явилася у Верховній Раді вже з розпущеним волоссям, а її чубчик було прибрано на бік.

А недавно, в листопаді 2019 року, Тимошенко знову з’явилися на публіці у своїй традиційній “косі”. У колишньому образі вона виступила з промовою про ситуацію в Україні на Саміті Європейської народної партії в Загребі (Хорватія). На опублікованому фото Тимошенко з “косою” стоїть поруч з новообраним президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляйен.

ВО “Батьківщина”

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини