У Карпатах зранку випав сніг (фото, відео)

Сьогодні зранку у Карпатах випав сніг.

Про це повідомляє Facebook-спільнота snig.info.

Засніжило зранку на вершинах Драгобрат, Захар Беркут, Тростян та у Буковелі.

“У Карпатах випав і продовжує падати сніг
Драгобрат, Захар Беркут, Тростян і Буковель білий!
Дивись онлайн

У Карпатах випав і продовжує падати сніг 🌨Драгобрат, Захар Беркут, Тростян і Буковель білий! Дивись онлайн https://snig.info

Gepostet von snig.info am Samstag, 5. Oktober 2019

#likebukovel Залиште свій відгук про Буковель ❤️⠀Юхху! Дочекалися! Перший сніг в Карпатах on-line ❄️ Сезон катання вже зовсім скоро! 🏂⛷⠀Розігруємо 3 комплекти квитків у VODA club!⠀Щоб взяти участь у конкурсі та отримати можливість виграти приз, поширте цю публікацію на свою сторінку (репост має бути публічним), у розділі «відгуки» (review) напишіть відгук про курорт Буковель та в коментарях до цієї публікації розмістіть скріншот вашого відгуку з хештегом #likebukovel.⠀А хто вже залишив свій відгук на сторінці Facebook, поставте оцінку в Google > bit.ly/google_bukovel, в коментарях до публікації залиште скріншот відгуку з хештегом #likebukovel і продовжуйте брати участь в конкурсах 😉⠀Призи дійсні до 30.11.2019Розіграш відбудеться 8 жовтня!

Gepostet von Буковель Bukovel am Samstag, 5. Oktober 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини