“Так, Україна бідна країна. Але виходив Порох – амбіційний, розумний, чорт забирай! І світ слухав його…” – блогер

“Ми можемо полетіти на вашому літаку, він набагато краще мого!… Ви маєте рацію на 100, ні, на 1000 відсотків!.. Я постійно вчуся у вас!…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український блогер та шоумен Дмитро Чекалкін:

“Контрреволюція нікчемства

Вано Симонян:
Зеленський, який очолив реванш проти Революції Гідності, є уособленням людини БЕЗ ПЕРЕВАГИ. Йому невідомо це поняття. Повзає біля ніг Трампа…
Саме в цьому головна суперечність Зе і Пороха.
Так, Україна бідна країна. Але виходив Порох – амбіційний, РОЗУМНИЙ, чорт забирай! І світ слухав його, і світ робив так, як говорив ПОРОХ. І Україні було за що пишатися!
При Пороху Україну в світі сприймали гордою країною, яка відважно відстоює свою свободу, країною, про яку в світі говорили з повагою. Від Австралії до Пуерто-Ріко сказати будь-якому обивателю “Я українець” – і люди у відповідь говорили “О!” і піднімали великий палець.
З царювання Зеленського Україна перетворилася не просто на об’єкт глузувань, а в об’єкт презирства. Якісь жалюгідні аборигени, які обрали його собі у вожді…”

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини