Володимир та Олена Зеленські пообідали з голлівудськими акторами: з’явилися фото

У рамках форуму Ялтинської європейської стратегії (YES), який стартував у Києві 14 вересня, Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися за обідом з голлівудськими акторами Мілою Куніс і Ештоном Кутчером.

На захід зірок запросив бізнесмен Віктор Пінчук з метою, щоб вони взяли участь в обговоренні впливу соціальних мереж на життя людей. На своїй сторінці у Facebook глава держави поділився фотографіями з кіноакторами, передає Today.ua.

Зеленський та його дружина поспілкувалися з Куніс і Кутчером в невимушеній обстановці. Пари разом обідали в ресторані і обговорювали питання розвитку кіноіндустрії в Україні.

“Протягом двох днів було кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером вже культового серіалу “Чорнобиль” Крейгом Мезином, ввечері, під час форуму YES мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором та продюсером Кутчером. З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій у неї, особливо враховуючи, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates”, – написав президент у Facebook.

Також Володимир Зеленський закликав світових режисерів знімати кіно в Україні. На думку президента, для цього є абсолютно все необхідне.

“Звертаюся до представників світової кіноспільноти. Двері для України відкриті для вас. Ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно – та чудові локації, і “прокачаних” фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!” – резюмував глава держави.

Раніше повідомлялося, що Олена Зеленська вперше виступила в ролі першої леді в рамках 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) у Києві.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини