“Здивуйте нас” – американська журналістка кинула виклик Олені Зеленській

До дружини президента УкраїниВолодимира Зеленського Оленизвернулася американська журналістка Мелінда Херінг.

Вона публічно попросила її вплинути на свого чоловіка через його сексиські висловлювання про українок, лист опублікувала на Atlantic Coucil в рубриці UkraineAlert.

Про це повідомляє Gazeta.ua

“У вашого чоловіка немає жінок в оточенні. Я опитала всіх в Києві, і мені відповіли, що ви — його найважливіший радник. Однак, вас немає на фотографіях з ним і його командою, а ці візуальні ефекти мають значення…Будь ласка, натисніть на нього, щоб призначити кілька жінок. Адже організації функціонують краще, коли принаймні третина команди — жінки. І, будь ласка, нагадайте йому шанобливо відгукуватись про українських жінок. Вони неймовірна сила, але вони не бренд і не належать нікому”, — додала Мелінда.

Вона також попросила сприяти посиленому захисту журналістів та громадських активістів.

“Ніхто не думає, що ви підете далі банальних розмов про дітей, освіту та виступів в школах і дитячих будинках. Здивуйте нас. Зробіть права журналістів і активістів своїм пріоритетом. Українці люблять і поважають вас. Використовуйте своє слово і голос”, — написал Херінг у відкритому листі.

Окрім цього Мелінда запросила першу леді на інтерв’ю.

“Я сподіваюся, що ви приїдете у Вашингтон і одягнете щось від українських дизайнерів, піднімете прапор України. І я щиро сподіваюся, що ви дасте мені і моїм колегам інтерв’ю. Ми хочемо дізнатися про вас більше”, — резюмувала журналістка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини