«Вдалося побути трішечки людиною»: Зеленський розповів, що робив у Канаді

Президент України Володимир Зеленський у своєму Instagram підбив підсумки перебування української делегації у Канаді.

Світлина від Володимира Зеленського.

Світлина від Володимира Зеленського.

Світлина від Володимира Зеленського.

Зокрема, він відзначив, що вдалося взяти участь у 19 зустрічах. І, звичайно, не обійшлося без гумору – Зеленський вкінці допису пожартував, що йому таки вдалося трохи побути людиною. І на підтвердження тому опублікував фото, де вони разом з канадськими друзями у дощовиках мокрі від бризок Ніагарського водоспаду.

“Три дні перебували в Канаді. Підсумки такі: 19 важливих зустрічей і відвідання кількох заходів. Дуже радий, що нам вдалося досягнути низки важливих домовленостей.
Перше: тепер молоді українці зможуть приїжджати до Канади, а молодь Канади – до України за спрощеною процедурою на навчання й роботу на термін до 1 року.
Друге: Канада висловила бажання долучити Україну до програми Trusted Travellers,
тобто українцям тепер буде легше потрапити до Країни кленового листка – це впевнений крок до майбутнього безвізу з Канадою.
Третє: будемо розширювати Угоду про вільну торгівлю на сферу послуг та інвестицій, а це значить, що українські підприємці з різних галузей матимуть змогу краще співпрацювати з Канадою.
Четверте: домовлено про можливість постачання оборонної зброї та новітньої військової техніки з Канади.
Наприкінці візиту вдалося трішечки побути людиною”

View this post on Instagram

Три дні перебували в Канаді. Підсумки такі: 19 важливих зустрічей і відвідання кількох заходів. Дуже радий, що нам вдалося досягнути низки важливих домовленостей. Перше: тепер молоді українці зможуть приїжджати до Канади, а молодь Канади – до України за спрощеною процедурою на навчання й роботу на термін до 1 року. Друге: Канада висловила бажання долучити Україну до програми Trusted Travellers, тобто українцям тепер буде легше потрапити до Країни кленового листка – це впевнений крок до майбутнього безвізу з Канадою. Третє: будемо розширювати Угоду про вільну торгівлю на сферу послуг та інвестицій, а це значить, що українські підприємці з різних галузей матимуть змогу краще співпрацювати з Канадою. Четверте: домовлено про можливість постачання оборонної зброї та новітньої військової техніки з Канади. Наприкінці візиту вдалося трішечки побути людиною 🙂

A post shared by Володимир Зеленський (@zelenskiy_official) on

Роксоляна Панич, для Україна Неймовірна

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини