Фото жінки, яка плаче біля Стіни пам’яті в Києві вразило користувачів Інтернету

Фотографія жінки, яка 8 травня в День пам’яті і примирення плакала біля Стіни пам’яті українських військових викликає стільки емоцій, що важко говорити. 

Знімок зробили для Європейського прес-фотоагентства (epa).

Фото поширюють тисячі людей, воно зібрало сотні співчутливих коментарів.

“Гірко дивитися на це фото. Нехай Господь утішить цю жінку своєю любов’ю”, “Сильне фото, пронизане відчаєм, який неможливо забути”, “Така біль розриває душу. Так шкода всіх матерів, які втратили своїх синів”, “Розплакалася, дивлячись на це фото. Боже, який розпач “,” Не можу дивитися на це, серце розривається “,” Фізично відчуваю всю її біль і розпач “, “Крик душі, біль пекуча у серці…. Мамина печаль і туга залишаються нестерпні! А всім решту ВИБОРИ, ІНОВГУРАЦІЯ, КОВБАСА ПОДЕШЕВШЕ І ПОЛИВАННЯ ГРЯЗЗЮ ВСІХ І ВСЕ… ЗАБУВАЮТЬ ТІЛЬКИ ПРО ОДНЕ- ЖИТТЯ ТАКЕ КОРОТКЕ І МИТТЄВЕ. ДАЛІ ГИНУТЬ НАШІ ЗАХИСНИКИ. ТІЛЬКИ ПРИРОДА СПІВЧУВАЄ І ГІРКО ПЛАЧЕ-І МИ ЩЕ НАРІКАЄМО НА ГУСТІ ДОЩІ !!!! НЕ ХОЧУТЬ ЛЮЛИ ЧУТИ ЦЕЙ СТОГІН НЕБЕС І ВІДЧАЙ -РИДАННЯ МАТЕРІВ, ДІТЕЙ, ДРУЖИН !!!!” – коментують фото українці.

Люди, які були поруч з цією жінкою на той момент, кажуть, що вона не тільки плакала, але й говорила з сином, у фото якого сиділа, показувала йому його нагороди.

І ще кілька сильних фото, які розривають душу…

Джерело: Prefiksblog

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини