“Я – серед десятків людей, які мають власні високі стандарти і, якщо треба, борються за них” – Юлія Бориско

Ведуча програми “ТСН” на телеканалі “1+1” Юлія Бориско, яка днями зробила заяву про намір проголосувати за кандидатуру Петра Порошенка в другому турі президентських виборів, звернулася до людей, які підтримують кандидатуру чинного глави держави.

Про це вона пише у своєму Facebook.

“Так хочеться дати порохоботам по яй…руках. Чуваки, ви не допомагаєте справі державної ваги!
Так, я за Порошенка у значенні “за проукраїнську Україну” – з повагою до його світлої сторони, але, як і раніше, без любові (через свою темну сторону він не зміг її заслужити).
Але, к’мон, піпл, перевіряйте інформацію!
Я не звільняюсь через цензуру, і мене не звільняють! Прив’язка моїх останніх двох постів до “новини” на УП про звільнення сімох журналістів через цензуру – маніпуляція порохоботів, розрахована на емоційну реакцію без прочитання далі заголовка.

А там – 2004 рік! Там про “темники” Адміністрації Кучми-Медведчука.

Я залишаюся ведучою ТСН. Готуюся до ефірів і марафонів. Я – серед десятків людей, які мають власні високі стандарти і, якщо треба, борються за них. Ми не розпадаємося на однакових і звільнених. У більшості своїй ми заробляємо гроші не за лояльність, а за журналістику. Робота з гідністю – іншої я не знаю. Це особистий здобуток багатьох моїх колег. І це – ТСН.

(Ідеалізація минула? Тоді – помідори, яйця, вперед!)))”

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини