Львівщина отримала новий брендбук: реакції соцмереж

31 січня, на брифінгу в Львівській ОДА презентували новий брендбук області, в який входить новий логотип та слоган.

Про це повідомляє сайт міста Львова з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Над розробкою логотипу Львівщини працювала дизайн-агенція “Happy” командою із 10 людей, бренд створювали близько року. Логотип виконали у жовтому кольорі: коло, всередині зображений лев, а під ним напис “Львівщина”.

«Ми провели низку досліджень, консультувались із експертами. У центрі нового логотипу – лев, який асоціюється із Львівщиною. Ми також прагнемо показати, що це регіон, який іде в ногу з часом. В центрі всього є люди. Люди на Львівщині – горді й традиційні. Ці люди цілеспрямовані, впевнені та професійні, тобто, люди дії. Тому нашим завданням було віднайти баланс між сучасним і традиційним», – пояснив дизайнер Володимир Блажівський.

Метою створення бренбуку для Львівщини є формування і підтримка позитивного сприйняття регіону серед мешканців та іноземних туристів і партнерів.

Зазначимо, логотип Львівщини вперше показали ще 28 січня, проте не всі люди зрозуміли сенс такого меседжу. Відтак, навколо нового логотипу розпочатилися баталії, його активно обговорювали в соціальних мережах. Згодом, бренд перетворився в мем. І ось що з цього вийшло:

Джерело ілюстрацій: To Lwów, kuЯwa

“Те, що люди вишукують в ньому різни символи, жартують чи придумують меми — це добре. Погано було б, якби проігнорували,”- так прокоментував ситуацію дизайнер Володимир Блажівський на своїй сторінці у Фейсбук.

Також дизайнер пообіцяв згодом пояснити, чому люди бачуть на лого напис “ЛьвівШина” і чому це не є проблемою.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини