Вікенд у Львові: куди піти, на що подивитися та чим посмакувати

За матеріалами: lv.cf.ua

Цього уікенду у Львові слухаємо живу музику, куштуємо нове меню та насолоджуємось життям

Кав’ярня «Світ кави», 27 січня

Привід: вечірка від Night Ambassadors у «Світі кави». Виступ діджея, неформальна тусовка і бонус у вигляді вечірньої площі Ринок.

Час: 21.00

Вартість: безкоштовно.

Більше про заклад «Світ кави» можна дізнатися у нашому каталозі.

Театр пива «Правда», 27 – 28 січня

Привід: живий виступ музичних гуртів. На сцені «театру» на вихідні гратимуть гурти Дикоbrass (27.01) та The glass (28.01).Атмосфера, як завджи, планується бути веселою, пиво литиметься рікою – ви точно забудете всі проблеми буднів.

Час: 20:00.

Вартість: безкоштовно.

Більше про заклад «Театр пива» можна дізнатися у нашому каталозі.

DRUZI Cafe Lviv, 27 – 28 січня

Привід: у закладі оновили меню і запрошують на дегустацію. Додали курча у сидрі, пасту з куркою, беконом та зеленою квасолею, голандський млинець з манго-маракуйєвим соусом та інші цікаві позиції. Також є новинки для вегетаріанців.

Рекомендуємо спробувати: чаудер з куркою (75грн) – крем-суп на основі бульйону та вершків з додаванням бекону, копченої паприки та курки.

Час: протягом дня.

Вартість: згідно меню.

Більше про заклад DRUZI Cafe Lviv можна дізнатися у нашому каталозі.

Піцерія «Фелічіта», 27 – 28 січня

Привід: сімейний обід. У всіх бувало так, що не знаєш, що придумати на обід для всієї родини. Саме в такі моменти на допомогу приходить безпрограшний варіант – піца. І ми пропонуємо вам вибратись усією родиною у піцерію «Фелічіта»

Рекомендуємо спробувати: піца на томатній основі з пармською шинкою руколою і пармезаном (Парма) – 155 грн.

Час: протягом дня.

Вартість: згідно меню.

Більше про заклад «Фелічіта» можна дізнатися у нашому каталозі.

Ресторан «На мангал», 27 – 28 січня

Привід: великою компанією на ситну вечерю. «На Мангал Steak House» – ідеальне місце для зустрічі вихідного дня, адже, саме тут вас пригостять стейками власної витримки з мармурової яловичини або ж іншими м’ясними стравами. Щодня заклад пропонує 19 різних видів м’яса. Шматок до смаку вам допоможе обрати вітрина з сирим м’ясом, яка розташована поруч з відкритим мангалом.

Рекомендуємо спробувати: телятину Кошлеме (110 грн за 100 г), салат гранатовий з горіхом (120 грн) та доповнити ці страви келихом червоного вина Терас де Літораль (Португалія) – (90 грн за 150 мл).

Час: протягом дня.

Вартість: згідно меню.

Більше про заклад «На мангал» можна дізнатися у нашому каталозі.

Ресторан «Грушевський», 28 січня

Привід: живий виступ оперних співаків Exclusive Opera Project презентує проект Opera Dinner Night. Подія з музичним перформансом в супроводі фортепіано. Нагода почути живе виконання популярних оперних арій та ансамблів, музику Сінатри, Гершвіна, Бернстайна.

Час: 18.00

Вартість: 250 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини