Куди піти з дітьми у Львові під час зимових канікул, аби не було нудно

Ні для кого не секрет, що наші дітлахи зі ще більшим нетерпінням чекають на новорічно-різдвяні святкування, адже саме в цей період розпочинаються ще й зимові канікули у школах.

Саме тому, сайт 032.ua дізнався, куди можна піти з дітлахами під час зимових канікул та весело провести час.

Зимова резиденція в Палаці Потоцьких.

Тут кожного тижня діти зможуть долучитися до квесту “Жив-був пес у Потоцьких” на експозиціях Палацу Потоцьких та заповнити анкету учасника. А щоп’ятниці о 17.00 відбуватиметься розіграш призів між переможцями квесту. Крім того, кожної неділі для дітей та їхніх батьківорганізовують цікаву екскурсію, яка починається від Оперного театру і завершується у Палаці Потоцьких.

Де: вулиця Коперника, 15/вул.Стефаника, 3.

Скільки: всі заходи безкоштовні.

Конкурс льодових скульптур на проспекті Свободи.

Вже традиційно на початку січня, до Львові приїдуть відомі митці з усієї країни, аби подарувати львів’янам справжню зимову казку, створюючи атмосферні льодові скульптури просто неба.

Де: проспект Свободи.

Коли: 2-3 січня.

Ковзанка під відкритим небом на площі Ринок

Взимку ковзанка під відкритим небом стає найулюбленішим місцем для львів’ян, а для дітей тут створені особливі умови, аби відчути справжню зимову атмосферу. Цікаво, що ковзанка в центрі міста працювати аж до весни.

Новорічна програма у Львівському Державному цирку

З 31-го грудня цирк у Львові розпочинає цикл показів нової новорічно-різдвяної програми для дітей “Зимовий калейдокоп”.

Коли: з 31-го грудня до 15-го січня

Де: вул.Городоцька, 83.

Вартість: 80-250 гривень.

Святкові дні у Парку культури

З 30-го грудня на території Парку культури розпочне діяти святковий ярмарок “Зимуй активно”, робота якого буде тривати до 14-го січня. Для дітлахів – катання на собачих упряжках, для дорослих – школа бігових лиж, зайняття зі скандинавської ходи. І, звичайно, для любителів оригінальних фото – святкові фотозони та мистецькі інсталяції.

Де: вулиця Болгарська, 4

Скільки: безкоштовно.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини