Як атмосферно провести свята у Львові без снігу

У центрі Львова вже стоїть ялинка, частина християн встигла відсвяткувати Різдво, наближається Новий Рік… А сніг у місті ніяк не затримається надовго! Ми склали для наших читачів добірку, як можна зануритись у святкову атмосферу навіть без снігу.

Розповідає журналіст сайту 032.ua.

Піти на ковзанку

Сучасні ковзанки у містах уже давно не залежать від погодних умов, тому зануритись у атмосферу зими можна одразу в трьох місцях: на площі Ринок (ковзанка просто неба), у ТЦ «King Cross», у спортивно-розважальному комплексі «Медик».

Спекти різдвяні пряники

Одним із основних видів ласощів у світі на Різдво та Новий рік вважаються медово-імбирні пряники (вони ж печиво з корицею та глазур’ю). Перевагою цієї випічки є можливість її швидкого приготування та у довільній формі: сніговички, ялинки, миколайчики, ведмедики, зайчики, будиночки чи будь-що інше, залежно від наявних у вас формочок.

Зробити міні-ялинку та прикраси до неї своїми руками

З появою інтернету стало набагато простіше дбати про довкілля і при цьому створювати для себе маленьке свято. Мова, звісно ж, про майстер-класи зі створення новорічних дерев та прикрас до них. Мережа рясніє інструкціями зі створення декоративних красунь з ниток, паперу чи картону, тканини, стрічок або природніх матеріалів (гілочок, шишок тощо). Таке заняття скрасить сімейний відпочинок з дітьми.

Побігати разом із Санта-Клаусами

Любителям руху та активного відпочинку пропонуємо взяти участь у Lviv Santa Run 2017, що відбудеться 30 грудня у Стрийському парку. Організатори очікують понад сотню Санта-Клаусів з усього світу, а також ельфів та собачок. Деталі — тут.

Відвідати головну ялинку та Зимову резиденцію Львова

На площі перед Оперним театром львів’ян та гостей міста тішить новорічна красуня, яка без перебільшення значно краща за столичну ялинку. Це й не дивно, адже її виростила мешканка Брюховичів та подарувала Львову. Окрім цього, у подвір’ї Палацу Потоцьких працює Зимова резиденція міста, де можна відпочити з дітьми.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини