5 лаунж барів у Львові, які користуються популярністю у самих львів’ян

Нещодавно ми розповідали про те, де у Львові можна поснідати, пообідати.

Сьогодні ж ми підготували для вас інформацію про 5 лаунж барів у Львові, де можна по справжньому відпочити та розслабитись і які, судячи із відгуків в мережі, а також на сайті 032.ua, користуються великою популярністю у львів’ян.

Лаунж бар “Hashtag”

Лаунж бар “Hashtag” розташований у Львові на вулиці Галицькій, 20. Тут є кальян, сучасний інтер’єр, ввічливий персонал та грає якісна музика. Є можливість замовити їжу з собою, забронювати столик для перегляду спортивних змагань і насолоджуватися бармен-шоу.

У самому меню закладу представлені соковиті бургери, смачні десерти і ситні страви із м’яса та риби. Також у лаунж барі “Hashtag” є ігрова зона із вісьмома сучасними приставками.

Ознайомитися із меню закладу та цінами можна ТУТ, а забронювати столик за телефоном: (098) -922-52-09.

Графік роботи: працює заклад з 15:00 до 3:00.

“Purple Lounge”

“Purple Lounge” відкрили у Львові зовсім нещодавно – у вересні. Працює він за адресою: вулиця Леся Курбаса, 8. Судячи із відгуків із мережі, у меню закладу немає їжі, але її можна брати із собою і приносити. У цьому лаунж барі можна відпочити у невимушеній атмосфері і зіграти у плейстйшин.

Графік роботи: працює заклад з понеділка по четвер з 12:00 до 00:00 та з п’ятниці по неділю з 12:00 до 2:00.

“Хаббл Баббл”

Хаббл Баббл розташований на вулиці Валовій, 15. Інтер’єр закладу виконаний в модному зараз стилі лофт і тут дуже затишна атмосфера.

Графік роботи: працює заклад з понеділка по неділю з 13:30 до 00:00.

Лаунж бар “HAJIME underlounge”

У “HAJIME underlounge” розташований у Львові на вулиці Скельній,1. Тут є затишні кімнати для відпочинку, зони з ігровими приставками та безліч настільних ігор. Також тут є окремий зал для великої компанії. Ознайомитися із меню закладу та цінами можна ТУТ.

Графік роботи: працює заклад з 13:00 – 02:00.

Лаунж бар “M’yata”

Лаунж бар “M’yata” розташований у Львові на вулиці Зеленій,14. Тут можна не лише смачно поїсти і гарно відпочити, а й поспівати караоке.

Графік роботи: працює заклад з 12:00 до 4:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини