Де у Львові зустріти Новий рік: 4 ідеї, які Вам сподобаються

До Нового року залишилося 11 днів. Для тих, хто не хоче зустрічати свято біля телевізора і з салатом олів’є, 032.ua підготував кілька ідей, де і як можна відсвяткувати рік Собаки незвично та цікаво.

Вечірка у парку

У парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького уже традиційно відбудеться святкова вечірка у новорічну ніч. Організатори обіцяють, що у парку будуть запальні танці, виступи гуртів та дискотека від найвідоміших діджеїв Галичини.

Коли? З 31 грудня 2017 р., 21:00 до 1 січня 2018 р., 21:00.

Де? Болгарська вулиця, 4

Скільки? Безкоштовно.

Бал-маскарад

Ще одна ідея, як класно зустріти Новий рік у Львові — це завітати на справжній Бал-маскарад, який відбудеться у нічному клубі «De Luxe night club».

Під час свята відбудеться гучний караоке-турнір та розіграш спа-вікенду на двох в одному з кращих готелів Західної України.

Окрім цього, у новорічну ніч на відвідувачів закладу чекає: живе звучання саксофону, неперевершене шоу мага-ілюзіоніста, виступ шоу-балету ” Diamond Sisters ” і дискотека від діджея балу.

Ведучими Бал-маскараду будуть: Віталій Сиротяк (ведучий радіо “Львівська Хвиля”) та Володимир Підлужний.

Коли? 31 грудня. Початок о 21:00.

Де? Вул. В.Великого, 2.

Скільки? Від 1600 грн.

Зарезервувати столик можна за тел.: 096-276-88-85 та 093-134-53-79.

Відео-мапінг біля новорічної ялинки Львова

Для мешканців Львова стало уже доброю традицією зустрічати Новий рік біля головної ялинки міста. У новорічну ніч тут завжди людно та гамірно.

Окрім цього, у новорічну ніч на фасаді Львівської опери буде відео-мапінг та відбудеться представлення нового музичного проекту гуртів «Курбаси» та «Лірвак»

Єдиний мінус у тому, що біля головної ялинки можна зустріти багато людей у стані алкогольного сп’яніння. Врахуйте це, якщо плануєте іти з дітьми.

Коли? Відео-мапінг та презентація проекту проходитиме з 23:00 до 00:15.

Де? Проспект Свободи.

Скільки? Безкоштовно.

Зимова резиденція Львова

Цього року на території Палацу Потоцьких відкрили Зимову резиденцію Львова. Працюватиме вона і у новорічну ніч. Сюди можна буде завітати, щоб зробити фото на згадку, щось придбати і весело провести час.

Коли? У новорічну ніч територія Зимової резиденції Львова буде відкрита для відвідувачів з 10:00 год. 31 грудня 2017 р. до 02:00 год. 01 січня 2018 р.

Де? Вулиця Коперника,15.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини