П’ять можливостей допомогти святому Миколаю у Львові

Напередодні найочікуванішого дітьми свята 032.ua публікує добірку благодійних ініціатив, які реалізують у Львові до Дня святого Миколая.

«Миколай про тебе не забуде»

Для охочих тут є декілька можливостей залучення: перша — стати волонтером, які у переддень свята розноситимуть подарунки у домівки малозабезпечених діток. Друга – для молодших “помічників” Миколая, які можуть допомагати безпосередньо на «фабриці Чудотворця». Третя – стати волонтером-водієм, який допомагатиме розвозити пакунки. Якщо ви не встигли зареєструватися як волонтер, то зголосіться розвозити подарунки або ж принесіть свій на фабрику Миколая.

Де: фабрика св. Миколая працює за адресою вул. Коперника, 17 (львівський Палац Мистецтв);

Коли: 18-19 грудня;

Більше про акцію ТУТ.

«МИКОlike ФЕСТ»

В рамках акції «Миколай про тебе не забуде» відбудеться благодійний концерт, щоб зібрати кошти на подарунки потребуючим дітям. Кошти, виручені від попередньо проданих квитків, підуть на закупівлю солодощів, іграшок, книжок, канцелярського приладдя та засобів гігієни. На концерті виступатимуть гурти «Кораллі», «Лірвак», «Ягоди» та Хрущі.

Де: клуб «Picasso» (вул. Зелена, 88);

Коли: 19 грудня, 18:00.

ІТ-Мокалай

ІТ-спільнота Львова щорічно проводить благодійні акції на свято Миколая та збирає кошти на медичне обладнання, яке рятує життя онкохворим дітям. Цього року акція присвячена збору коштів для купівлі відеогастроскопа РENTAX вартістю 1 109 375,00 гривень. Долучитись можна, перевівши благодійну пожертву на рахунок БФ «Крила надії» чи поставивши благодійну скриньку в офісі компанії.

Більше про акцію ТУТ.

«Святий Миколай – дітям з інтернатів»

Мальтійська служба допомоги котрий рік поспіль ініціює благодійну акцію до Дня святого Миколая.

Долучитись можна, взявши лист дитини з інтернату до святого Миколая і спакувавши персональний подарунок за цим листом; здійснивши благодійну пожертву у відділенні будь-якого банку або у скарбничку із логотипом Мальтійської служби чи придбавши речі, які можна подарувати дітям в інтернатах (засоби гігієни, канцелярське приладдя, книги, спортінвентар, іграшки).

Де: вул. Акад. Богомольця, 8/2.

Контакти: 275-12-00

Благодійний проект «Колискові для Олекси»

У День святого Миколая у Львові відбудеться унікальний для України благодійний мистецький проект «Колискові для Олекси». Це реальна історія, яка через досвід хлопчика із синдромом Аспергера розповідає про особливих дітей та їхній світ. Кошти, зібрані під час концерту, скерують на підтримку проекту.

Де: палац культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1);

Коли: 19 грудня, 19:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини