Куди піти у Львові з дітьми на Миколая

Уже не за горами улюблене свято маленьких львів’ян — День Святого Миколая. У ніч на 19 грудня під їхніми подушками опиняться подарунки, а увесь день на них очікує хороший настрій. Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку подій, які можна відвідати цього дня, аби підтримати атмосферу свята.

Ярмарок Святого Миколая

19 грудня з 11 до 20 години, на пл. Св. Юра, 5 відновлюватимуть традицію ярмаркування, започатковану ще у 17 столітті. Окрім можливості купити смачні страви, напої та сувеніри, тут для діток проводитимуть майстер-класи (із 17 до 20 год.) з малярства на склі, миловаріння, розпису пряників тощо. Також передбачені виступи дитячих колективів і місцевих виконавців.

Резиденція Святого Миколая

19 грудня з 12 до 20 години у Львові на проспекті Свободи, неподалік Оперного театру діти матимуть нагоду зустрітись особисто зі Святим Миколаєм, розповісти йому про свої побажання і отримати солодкий подарунковий набір. Батьки мають нагоду переказати через помічників настанови своїм дітям і власні подарунки. Вартість відвідин хатинки — 100 грн, потрібна попередня реєстрація.

Театралізована екскурсія «До хатинки Миколая»

19 грудня із 15:00 до 17:00 у Шевченківському гаю відбудеться тематична казкова екскурсія для дітей 5 — 9 років. Малят познайомлять із колекцією давніх інструментів, заспівають пісень, познайомлять із Янголом та Чортиком. У програмі також виготовлення ялинкової прикраси в етно-стилі, чай з кренделиками та отримання подарунків від Миколая. Вартість — 100 гривень. Реєстрація та деталі — тут.

Допрем’єрний показ мультика «Фердинанд»

19 грудня о 16:45 у Планеті кіно (вул. Стрийська,30) відбудеться святковий допрем’єрний показ анімації про найдобрішого бика Фердинанда. Окрім перегляду мультфільму, для малечі готують розважальну програму й червону доріжку. Вартість: 90 — 150 грн.

Вистава «Стежечка святого Миколая»

19 грудня о 17:00 Перший театр презентує львів’янам у Італійському дворику (пл. Ринок, 6) тематичне дійство просто неба. Діткам розкажуть про те, як спускається Миколай із неба, аби рознести подарунки та радість, які перешкоди намагатимуться йому зробити хитрий Чорт і Вовк та як Зайці стануть хоробрими, аби врятувати свято. Квитки доступні за номером: +380 (67) 781 07 79; вартість – 20 — 35 грн.

Казкова історія на Миколая

19 грудня о 18:00, у Львівському палаці залізничників (вул. Федьковича, 54) дітям презентують видовищну, добру та повчальну казку, де їхні улюблені герої перенесуться у наш час та діятимуть у незвичних обставинах. Музична вистава інтерактивна, підходить для дітей, віком 5-12 років. Вартість — 80 — 250 грн.

Зимова резиденція Львова

До 15 січня, з 9:00 до 21:00 у Палаці Потоцьких діятиме зимова резиденція Львова: гостей зустрічатиме вишукано декорована вічнозелена красуня, ангели зі сурмами, діятимуть каруселі, а також крамнички зі смаколиками та сувенірами.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини