У Львові озброєний чоловік увірвався до міськради, його затримали (фото)

У понеділок, 20 грудня, до приміщення Львівської міської ради увірвався чоловік із пістолетом. Слідчо-оперативна група поліції, що виїхала на місце події, затримала нападника і виявила в нього наркотичну речовину.

Про інцидент повідомила пресслужба Управління поліції охорони у Львівській області у Facebook. Зазначається, що затриманим виявився житель міста Львова 1995 року народження, передає Обозреватель.

“Під час обстеження об’єкта (ЛМР – ред.) було виявлено та затримано невідому особу, яка зайшовши в приміщення ЛМР, розмахувала предметом схожим на пістолет. Під час огляду у молодика було виявлено подріблену речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну”, – повідомили првоохоронці.

Нагадаємо, у листопаді в лікарню на Львівщині увірвався чоловік і влаштував там погром. Він розтрощив медзаклад і завдав серйозних тілесних ушкоджень пацієнтам. Прибувши на місце, правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, якого доправили у спеціалізований медзаклад.

У серпні 2021 року в Києві чоловік увірвався в будівлю Кабінету міністрів України з гранатою. Він погрожував підірвати себе. Зловмисника затримали. З’ясувалося, що напад на будівлю скоїв колишній ветеран батальйону “Айдар”, що служив в зоні АТО Володимир Прохнич.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини