“Я – серед десятків людей, які мають власні високі стандарти і, якщо треба, борються за них” – Юлія Бориско

Ведуча програми “ТСН” на телеканалі “1+1” Юлія Бориско, яка днями зробила заяву про намір проголосувати за кандидатуру Петра Порошенка в другому турі президентських виборів, звернулася до людей, які підтримують кандидатуру чинного глави держави.

Про це вона пише у своєму Facebook.

“Так хочеться дати порохоботам по яй…руках. Чуваки, ви не допомагаєте справі державної ваги!
Так, я за Порошенка у значенні “за проукраїнську Україну” – з повагою до його світлої сторони, але, як і раніше, без любові (через свою темну сторону він не зміг її заслужити).
Але, к’мон, піпл, перевіряйте інформацію!
Я не звільняюсь через цензуру, і мене не звільняють! Прив’язка моїх останніх двох постів до “новини” на УП про звільнення сімох журналістів через цензуру – маніпуляція порохоботів, розрахована на емоційну реакцію без прочитання далі заголовка.

А там – 2004 рік! Там про “темники” Адміністрації Кучми-Медведчука.

Я залишаюся ведучою ТСН. Готуюся до ефірів і марафонів. Я – серед десятків людей, які мають власні високі стандарти і, якщо треба, борються за них. Ми не розпадаємося на однакових і звільнених. У більшості своїй ми заробляємо гроші не за лояльність, а за журналістику. Робота з гідністю – іншої я не знаю. Це особистий здобуток багатьох моїх колег. І це – ТСН.

(Ідеалізація минула? Тоді – помідори, яйця, вперед!)))”

Так хочеться дати порохоботам по яй…руках. Чуваки, ви не допомагаєте справі державної ваги! Так, я за Порошенка у…

Gepostet von Юлія Бориско am Samstag, 13. April 2019

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини