В Україні запрацює безкоштовний дитячий онлайн-університет

Під час Українсько-німецького року мов 2017-2018 Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет. Повідомляє Українська правда.

Займатися зможуть усі охочі, незалежно від місця проживання: з 12 листопада онлайн-платформа стане доступною для реєстрації.

Цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: «Людина», «Природа» і «Техніка».

На факультеті «Людина» розглядаються такі теми як медицина, культури інших народів, їжа, мистецтво і спорт.

Факультет «Природа» досліджує рослинний і тваринний світ. «Техніка» – це факультет, де діти вивчають будову і функції різних приладів.

Навчання подібне до гри: учасники збирають значки і отримують титули – студента, бакалавра, магістра, доктора і, нарешті, професора.

У Цифровому дитячому університеті можуть навчатися як діти зі знанням німецької мови, так і без.

Головними персонажами виступають розсіяний, проте геніальний професор Ейнштейн, а також його помічниця, наукова співробітниця Софi Шлау.

«У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними галузями знань в ігровій формі і одночасно заглибитися в німецьку мову», — розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер.

За словами Бекер, дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning).

Презентація Німецького цифрового дитячого університету відбудеться у чотирьох містах — Києві, Запоріжжі, Одесі та Львові.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини