Біля Львова інспекторка податкової збила двох 13-річних дівчат на електросамокаті

Ввечері вівторка, 23 квітня, у селі Зубра, що поруч зі Львовом водійка Nissan Micra збила двох 13-річних дівчат, які їхали на електросамокаті. Дітей госпіталізували до лікарні, в однієї дівчини перелом ноги, в іншої — закрита черепно-мозкова травма.

Як вдалося дізнатися LVIV.MEDIA з власних джерел у правоохоронних органах, за кермом авто була працівниця Державної податкової служби у Львівській області Марія Федунь.

Аварія сталася близько 19:30 на вул. Петра Сагайдачного. 45-річна водійка Nissan Micra зіткнулася із електросамокатом на якому їхали двоє неповнолітніх дівчат. З джерел у правоохоронних органах відомо, що автомобілем керувала Марія Федунь — старша державна ревізорка інспекторка відділу планових перевірок оподаткування фізичних осіб управління податкового аудиту головного управління ДПС у Львівській області.

Внаслідок ДТП неповнолітніх госпіталізували. В однієї з дівчат діагностували закритий перелом правої ноги, вона перебуває у травматологічному відділенні лікарні Святого Миколая у Львові. В іншої — закрита черепно-мозкова травма та гостра реакція на стрес.

У Державному бюро розслідувань LVIV.MEDIA підтвердили інформацію про аварію, саме вони займаються розслідуванням обставин ДТП. “Автомобіль, за кермом якого перебувала інспекторка ДПС, зіштовхнувся з електросамокатом, який раптово виїхав на проїзну частину. Працівники ДБР провели огляд місця події, вилучили обидва транспортні засоби. Призначено низку експертиз, які допоможуть встановити усі обставини ДТП”, — розповіли у пресслужбі.

За попередніми даними, водійка авто була тверезою. Після ДТП Марія Федунь сама викликала поліцію.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини