Пташки Перемоги та чотири громади Львівщини зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони

Всі кошти скерують на купівлю безпілотників військовослужбовцям 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Пташки Перемоги та чотири громади Львівщини зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони З мільйони 100 тисяч гривень вдалося зібрати на благодійному аукціоні «Мільйони на дрони», який організували Миколаївська, Тростянецька, Новороздільська та Розвадівська територіальні громади спільно з благодійним проєктом «Пташки Перемоги».Про це повідомили організатори заходу, – пише Варта1

Захід провели під егідою голови ЛОВА Максима Козицького. Всі кошти скерують на купівлю безпілотників військовослужбовцям 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

«Це був 26-ий благодійний аукціон нашого проєкту, за цей час ми передали на лінію фронту 6247 дронів у десятки різних бригад, батальйонів, підрозділів», – зазначив Ігор Дулин, організатор ініціативи.

Від імені всіх голів дякую бізнесу, який обʼєднався і задонатив таку велику суму. Ми продали прапор з підписом Святослава Паламара «Калини», марку з автографом Кирила Буданова, знамена, де розписався Валерій Залужний, коїн Володимира Зеленського, дитячі малюнки та інші лоти.

«Це колосальний результат і вже зовсім скоро його відчують наші захисники на передовій. Адже їх підсилить нова партія дронів», – повідомив Андрій Щебель, голова Миколаївської територіальної громади.

Так, 25 квітня «Пташки Перемоги» проведуть благодійний аукціон спільно з Івано-Франківською та Новояворівською територіальними громадами.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини