Розстріл поліцейського на Вінниччині: у мережі показали відео з бодікамер

Вночі на Вінниччині невідомі застрелили поліцейського та поранили його напарника. У Вінницькій та Одеській області оголосили план перехоплення.

20 квітня близько другої години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору, – пише 24 канал.

Несподівано розпочали стрілянину

В авто сиділи двоє чоловіків у камуфляжній формі. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув рядовий поліції Максим Зарецький, а його напарник – капітан Максим Шарапанський зазнав поранення.

Правоохоронці оголосили на території Вінниччини та Одещини план перехоплення. Попередньо, вдалося встановити осіб, які вчинили злочин. Наразі тривають їх пошуки.

Тим часом у мережі публікують відео із бодікамери одного із правоохоронців.

На кадрах видно, що спочатку все відбувається спокійно та цивілізовано. Між військовими та поліцейськими – доволі спокійна та приязна розмова. На відео навіть лунає сміх.

Водій та його пасажир віддають документи на перевірку. Потім пасажир виходить з машини та відкриває багажника. Втім, вже за кілька хвилин він раптово кидається на правоохоронця.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини