Атака “Шахедами”: мер Івано-Франківська спростував заяви з Росії про влучання по військових

Російські пропагандисти ширили в мережі повідомлення, що нібито внаслідок атаки “Шахедами” у Івано-Франківську було влучання по українських військових. Однак ці повідомлення були абсолютно неправдивими.

Їх спростував мер Івано-Франківська Руслан Марцінків. Він зазначив, що таким чином ворог намагається дестабілізувати ситуацію у нашій державі, – пише 24 канал.

В Івано-Франківську не було влучань по військових

Марцінків зауважив, що повідомлення російських державних медіа, що нібито в Івано-Франківську є влучання по розташуванню українських військових, є неправдою.

Ворог пробує сьогодні використовувати паніку. Неправда те, що вони написали. Це не відповідає дійсності, – наголосив він.

Водночас міський голова Івано-Франківська зазначив, що певні речі він не може говорити стосовно ворожої атаки, тому що це може нашкодити нашій інфраструктурі Проте, за його словами, ціллю ударів були об’єкти критичної інфраструктури.

“Тобто удари були по критичній інфраструктурі. І ще хочу сказати, що всі цілі були збиті, але, на жаль, уламки… і через це було відповідно загоряння, задимлення”, – розповів Марцінків.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини