Стало відомо, скільки заробляє чоловік інспекторки Львівської митниці, яка похвалилась повідком для собаки за $200

Станом на 2023 рік Юлія Дрига, яка змушена була звільнитись з Львівської митниці після відео блогера Ніколаса Карми, була заміжня і зарплата її чоловіка не перевищувала 16 тис. грн за місяць

Про це стало відомо з декларації Юлії Дриги та її чоловіка, який, як виявилось теж працює на Львівській митниці, пише Еспресо.Захід.

У відео Ніколаса Карми уже колишня головна інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига заявила, що у неї немає коханої людини. Однак у її декларації за 2023 рік вказано, що у неї є чоловік Олексій Дрига. Звичайно, до квітня 2024 року її сімейний стан теоретично міг змінитись.

Відповідно до декларації, Юлія Дрига торік отримала 41 694 тис. зарплати у ФОП Фіпіліповська, а також 136 239 грн на Львівській митниці. А з заощаджень у неї лише 3000 доларів готівкою.

Щодо чоловіка, то Юлія задекларувала, що він працює на Львівській митниці, однак зарплату не вказала. Натомість з декларації Олексія Дриги можна дізнатись, що він працює інспектором-кінологом, а його зарплата за минулий рік склала 189 716 грн. А зі заощаджень у нього лише 7000 доларів готівкою.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини