Росія вбила трьох рятувальників: Харків віддав їм останню шану

У суботу, 6 квітня, в Харкові попрощалися з трьома працівниками ДСНС, які загинули під час однієї з російських атак по місту. Ніч 4 квітня стала для них останньою.

Окупанти завдали повторного удару тоді, коли працівники ДСНС уже були на місці влучання. Ця терористична атака забрала життя Владислава Логінова, Сергія Байдалінова та Володимира Матюшенка, – пише 24 канал.

У Харкові попрощалися з трьома вбитими Росією рятувальниками

Головні майстер-сержанти служби цивільного захисту Логінов Владислав, Байдалінов Сергій та Матюшенко Володимир загинули під час виконання службових обов’язків. Їх цинічно вбила Росія, порушуючи усі чинні конвенції і доктрини. Кожен з них мав за плечима чималий досвід роботи. У кожного були діти, дружини, батьки, – написали в ДСНС.

У відомстві вирішили, що проведуть колег в останню путь під звуки пожежних сирен. На похороні були близькі та рідні загиблих, а також товариші та побратими.

“Ми пам’ятатимемо загиблих колег як вірних друзів та справжніх професіоналів. Щирі співчуття родинам загиблих. Герої не вмирають!” – сказано в повідомленні ДСНС.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини