Козловський вперше став батьком: ім’я первістка та перші кадри Віталія з дитиною

Нещодавно весь український шоубіз гудів від звістки про те, що Віталій Козловський вперше стане батьком. Тепер з’ясувалося, що первісток в артиста вже народився.

Військовий 25 лютого 2023 року став батьком сина. Крім того, він розсекретив ім’я малюка. Виявляється, воно нещодавно було на вустах мільйонів людей, – пише 24 канал.

Що відомо про первістка Козловського

Співак зізнався, що вони з коханою вже достатньо давно працювали над тим, щоб стати батьками, ще до повномасштабної війни. Проте радісну звістку Віталій дізнався, коли був на полігоні.

Я пішов служити, у мене були військові навчання, і ще тоді моя дівчина, присилає повідомлення, тест, УЗД, пише: “Я тебе вітаю, 5-й тиждень”. Я поклав телефон у кишеню, моє серце вилітало з грудей. Я ввечері повернуся у намет, і єдине що відповів Юлі: “Ого”. І з цим “ого” не спав всю ніч, і думав, що тепер моє життя змінюється, – розповів виконавець.

Малюка пара назвала Оскар.

Віталій Козловський з сином

Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім’я означає “божественний”, і мені це запало в душу, – розповів Козловський.

Військовий також додав, що був присутній на пологах. Спершу він не дуже цього хотів, проте згодом зрозумів, що то було правильне рішення.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини