Окупанти вдарили ракетами по газовому об’єкту на Заході

Російська окупаційна армія вкотре завдає ракетних ударів по Україні. Під атакою ворога опинився газовий об’єкт на Заході.

Про це повідомили в Міністерстві енергетики України в неділю, 31 березня, – пише 24 канал.

Наслідки ракетного обстрілу

В Міністерстві енергетики розповіли, що вночі ворог атакував один з газових об’єктів на Заході. Попередньо, загинула людина.

Вночі ворог вкотре атакував один з газових об’єктів у західному регіоні. За попередньою інформацією, загинула одна людина (не працівник підприємства), – зазначили в Міненерго.

Крім цього, додамо, що в неділю, 31 березня, за словами голови Львівської ОВА Максима Козицького, під час повітряної тривоги російські війська атакували крилатими ракетами той самий об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області, який був їхньою ціллю 24 та 29 березня. Так, ворог вже втретє атакував енергооб’єкт, по якому вже цілив раніше.

Відомо, що внаслідок обстрілу зруйнована адмінбудівля, там була пожежа. Вогнеборці оперативно загасили її. Також очільник ОВА повідомив, що внаслідок атаки загинула одна людина. Наразі рятувальники розбирають завали на місці влучання.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини