Смертельна автотроща з фурою на Львівщині: загинув військовий з дружиною

На Львівщині учора ввечері, 17 березня, зіткнулися легковик та вантажівка. Аварія близько 19.00 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села П’ятничани Стрийського району.

Внаслідок моторошної аварі загинув військовослужбовець із дружиною, – пише Варта1.

У Славській селищній раді повідомили, що йдеться про подружжя Олега та Ганни Куртяників. Сім’я мешкала у Славському, а Олег Куртяник був військовим, який перебував у відпустці.

“Олег був військовослужбовцем, перебував у відпустці. Двоє дітей залишилися сиротами.

Сьогодні, 18 березня, Ганна та Олег назавжди повернуться додому. Просимо громаду гідно зустріти Захисника та його дружину”, – йдеться у повідомленні.

Що відомо про ДТП

«Зіткнулись легковий автомобіль «Форд Фокус», яким керувала 32-річна мешканка одного з селищ району та вантажний автомобіль «ДАФ», за кермом якого перебував мешканець Херсонської області віком 45 років.Внаслідок зіткнення водійка легковика від отриманих травм померла на місці події, її пасажир, мешканець того ж селища віком 31 рік – помер у лікарні, а ще одна пасажирка – дворічна дівчинка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню”, – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування триває.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини