Текст законопроєкту про заборону УПЦ МП готовий: попри старання росіян, його розгляне Рада

Вже 5 березня Комітет розгляне урядовий законопроєкт щодо звільнення деяких релігійних організацій від підпорядкування державі-агресору. Це станеться попри всі намагання очорнити цю ініціативу за кордоном.

Голова комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв зазначив, що текст проєкту вже готовий. Однак росіяни всіма силами противляться забороні своєї агентури в України, – пише 24 канал.

Законопроєкт про заборону УПЦ МП

Микита Потураєв розповів, що законопроєкт мав піти на розгляд Ради ще у лютому, однак строки змінилися. Нардепи від “Європейської солідарності” запропонували доопрацювати деякі теми. Обговорення тривало близько двох тижнів.

Як зазначив нардеп, текст законопроєкту про звільнення релігійних організації вде повністю готовий до розгляду в комітеті.

Я вважаю, що в нас дуже потужний текст, це той випадок, коли не соромно за нашу спільну роботу. Лобісти московських попів спробують дискредитувати закон за кордоном, але він піде на розгляд парламенту,– зазначив Потураєв

Наприклад, днями вдалося зафільмувати лобіста московського патріархату Роберта Амстердама у Києві – він працює над тим, щоб США змусили Україну відмовитись від плану заборонити УПЦ МП.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини