Україна не втратила б Авдіївку, якби вчасно отримала боєприпаси, – Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що дефіцит озброєння в українських військових призвів до того, що ЗСУ довелось відступити з Авдіївки.

Дмитро Кулеба заявив, що Авдіївка не була б втрачена, якби Україна отримала всі артилерійські боєприпаси, необхідні для захисту міста, – пише 24 канал.

Поки рішення про допомогу не ухвалене, українські солдати жертвують життями

Кулеба також зазначив, що люди повинні зрозуміти одну просту річ – ухвалення закону про надання допомоги Україні – це важливо, але для того, щоб відправити речі на фронт, потрібен час.

І поки це рішення ще не ухвалене, плюс врахуйте логістику, весь цей час наші солдати будуть жертвувати своїми життями на передовій, тримаючи оборону проти сил Росії, що переважають, – сказав він.

Кулеба зауважив, що єдина причина, з якої українці вимушені жертвувати своїми життями, зараз полягає в тому, що “хтось все ще обговорює рішення”.

Я поважаю внутрішню політику США і не буду в неї втручатися, але я просто хочу, щоб усі пам’ятали, що кожен день дебатів в одному місці означає ще одну смерть в іншому місці, – додав він.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини