Двом бригадам Росії завдали критичного ураження, – 3-я штурмова про передислокацію до Авдіївки

Третю штурмову терміново передислокували в район Авдіївки. Бійці вже завдали двом бригадам агресора критичного ураження.

Про це повідомила пресслужба бригади. Зазначили, що наші захисники змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить ворог, передає 24 Канал.

Бригадам ворога завдано критичного ураження

Окремі батальйони 3-ї ОШБр провели рейд у захоплені окупантами райони Авдіївки. Сили агресора на відрізку складають орієнтовно 7 бригад.

Командир Третьої штурмової заявив, що бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Наші військові змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник, наголосив Андрій Білецький.

За період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії було завдано критичного ураження. Про точні втрати противника в особовому складі й техніці буде повідомлено згодом, після підтвердження необхідних даних, – зазначили в 3 ОШБр.

Додали, що об’єктивна ситуація в Авдіївці залишається загрозливою й нестабільною. Росія продовжує активну ротацію своїх військ, перекидає до міста нові сили та засоби.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини