ДБР заарештувало майно родини львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича

Державне бюро розслідування заарештувало майно родини львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Про це повідомляє   прес-службу ДБР 12 лютого, – пише Варта1

«У кримінальному провадженні накладено арешт на нерухоме майно та транспортні засоби львівського бізнесмена, членів його родини – дружини, сина та тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств», – йдеться у повідомленні.

Крім того, бюро ініційовало накладення арешту на нерухоме майно нареченої сина львівського бізнесмена Софії Морозюк та ще одного співучасника.

Наприкінці грудня 2023 року Державне бюро розслідувань (ДБР) затримало одного з найбільших постачальників Міноборони, який хотів дати хабар. Йшлося про львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича.

Зокрема, його звинувачують в тому, що пропонував 500 тисяч доларів одному із керівників Головного слідчого управління ДБР, щоб повернути майно.

ДБР порушило кілька кримінальних проваджень за фактом оборудок із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ. Компанії бізнесмена виграли 23 тендери на постачання Міноборони одягу на 1,5 млрд гривень.

Також правоохоронці перевіряють причетність колишніх посадовців МОУ до оборудок, пов’язаних з компаніями Ігоря Гринкевича.

Додамо, що раніше у відповідь на питання про арешт галереї та двох квартир у Києві, які належать Соні Морозюк, та двох квартир мами Світлани Гринкевич, Ірини Федак, у ДБР послалися на «таємницю слідства».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини