Усвідомила свою м’яку силу, – Кравець розповіла про зміни Олени Зеленської за час війни

Сьогодні, 6 лютого, першій леді України виповнюється 46 років. Принагідно акторка та ведуча Олена Кравець розповіла про зміни Олени Зеленської у період повномасштабної війни Росії проти України.

За словами акторки, Олена не очікувала, що її чоловік Володимир Зеленський балотуватиметься в президенти. Однак, врешті прийняла та підримала його рішення, – пише 24 канал.

Олена Кравець висловилась про зміни Зеленської за час війни

Вона прийняла це рішення чоловіка. І сконсолідувала багато зусиль, щоб іти з ним у ногу однією дорогою, – зізналась Кравець.

Акторка поділилась, що її близька подруга Олена Зеленська дуже змінилась від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Зокрема, перша леді навчилась по-жіночому поширювати правду про нашу країну.

Вона усвідомила свою м’яку силу. Як вона поширює болючу правду, дуже по-жіночому, але водночас дуже потужно, – зазначила Олена.

На думку Кравець, Володимир і Олена Зеленські є дуже гармонійним подружжям. Акторка зазначила, що до війни вони обожнювали подорожувати та загалом проводити час лише вдвох.

“Вони вдвох просто їхали кудись. І в цьому стільки тільки їхнього світу, їхнього мікрокосмосу. І це романтично, вони не втрачали це. Також Олена готує дуже смачно, дуже класно”, – додала акторка.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини