Соню я поважаю, – Євгенія Гапчинська здивувала неочікуваною заявою про скандальну Морозюк

Обговорення корупційного скандалу за участі родини Гринкевичів та приченості до нього художниці Соні Морозюк не вщухає вже декілька тижнів. Днями про цей інцидент висловилася Євгенія Гапчинська.

Художниця заступилася за Соню Морозюк, яка, як з’ясувалося, до заручин з Романом Гринкевичем, вже була заміжня. Євгенія поділилася, що поважає художницю і вважає, що Соня Морозюк – це людина, яка малювала свої картини й малювала їх класно, – пише 24 канал.

Євгенія Гапчинська заступилась за Соню Морозюк

Вона зазначила, що по-доброму ставиться до скандальної художниці. Євгенія зауважила, що Соня Морозюк робила свої картини так, як відчувала і вважала за потрібне. До того ж, за її словами, кожна творчість має право на існування. Тим паче, що людям це подобалося. Тож Гапчинська вважає, що талант Морозюк заслуговує на захоплення і повагу, а проте, на думку знаменитості, це родині Гринкевичів варто соромитись своїх дій.

Я дивилася інтерв’ю і мені сподобалася ця дівчинка і її картини. Потім я просто з жахом дізналась, що є зв’язок між діями Гринкевича. Але навіть після цього я вважаю, що Соня Морозюк – це людина, яка малювала свої картини й малювала їх класно. Соню я поважаю за її картини, за те, що вона працює, – поділилася художниця.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини