Інтернет і ТБ: як вигідніше підключити у Львові?

Якість Інтернету та телебачення сильно впливає на ритм повсякденності. Важливо уважно підійти до вибору провайдера і впевнитися, що обіцяне буде реалізоване повною мірою.

Якщо вдома у Львові чи іншому місті потрібно провести ТБ і одночасно отримати доступ до мережі, варто розглянути комплексні пропозиції від постачальників телекомунікаційних послуг. Такі тарифи зазвичай обходяться дешевше, потрібно лише розібратися, до кого і як підключатись.

За якими параметрами вибирати провайдера?

Компанії приваблюють клієнтів ефектними обіцянками та гарними умовами тарифних планів, але далеко не всі здатні забезпечити високий рівень сервісу та стабільно надавати послуги. Великі бренди мають значний досвід взаємодії з абонентами, розуміють їх потреби, можуть підтримувати та модернізувати необхідну інфраструктуру. Наприклад, якщо розглядаються всеукраїнські провайдери у Львові, то серед них виділяється Volia, яка надає клієнтам цілодобову підтримку та постійно удосконалює технічну складову, систематично підвищує рівень послуг та сервісу. Користуючись будь-яким тарифом з Інтернетом, абоненти можуть розраховувати на:

  • постійну високу швидкість;
  • якісне з’єднання, безперебійний сигнал;
  • надійний захист ліній від пошкоджень за будь-якої погоди;
  • трафік без обмежень за об’ємом.

Провайдер пропонує різні лінійки тарифних планів, за бажанням можна підключити лише Інтернет, чи обрати комплексну пропозицію з телебаченням. Другий варіант фінансово вигідніший за підключення послуг в окремих пакетах. Технічні спеціалісти у режимі 24/7 контролюють стан усіх складових великої системи, щоб клієнти могли користуватися стабільним Інтернетом і телебаченням.

Наскільки легко підключити послуги?

Деякі провайдери у Львові формулюють додаткові умови та створюють труднощі для приєднання нових абонентів до мережі. Volia розвінчує міфи стосовно складного та тривалого підключення Інтернету чи ТБ. Максимально спрощена процедура проходить швидко та без хвилювань. Клієнту потрібно лише вказати номер телефону у формі на сторінці сайту. А потім все виконується у три простих етапи:

  1. Менеджер передзвонює, допомагає вибрати тариф, обговорює зручну дату приходу спеціаліста за адресою квартири.
  2. Майстер приходить та усе швидко налаштовує.
  3. Абонент вільно користується всіма доступними у тарифі можливостями.

На простому підключенні переваги від Volia не закінчуються. Кожен клієнт може індивідуально адаптувати тарифний план під себе та доповнити його бажаними опціями. Наприклад, збільшити до максимуму швидкість Інтернету можна за допомогою гіпершвидкості, а захистити гаджети від вірусів програмним забезпеченням від ESET. Ще серед додаткових опцій популярна фіксована IP. А якщо у тарифі є телебачення, то глядач може активувати підбірки каналів різних тематик.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини