Як заощадити на домашньому інтернеті

Зараз на території України працює величезна кількість провайдерів, які надають послуги з постачання домашнього інтернету. При виборі споживач орієнтується на два основні показники: швидкість та ціна. Останній фактор є ключовим. Звичайно ж, всі інтернет провайдери Львова говорять про вигоди співпраці, а насправді вимагають чималої оплати. Через це виникає логічне бажання знизити суму коштів, виділену на використання домашнього інтернету.

Способи економії на інтернеті

Ефективне використання коштів стає фундаментом для кожної особи, оскільки ніхто не бажає невмотивовано втрачати свої фінансові ресурси. Представники компанії Connect.net.ua розповіли про найбільш зручні та ефективні варіанти економії на інтернеті без втрати якості.

Бонусні пропозиції

Як правило, користувач досить швидко знаходить провайдера та тариф, який його повністю влаштовує. При цьому ціна за пакет є непідйомною. Щоб вирішити таку ситуацію, досить детальніше вивчити пропозиції компанії. Майже всі провайдери пропонують новим користувачам цікаві, а головне вигідні програми лояльності. Це дозволяє отримати знижку чи додаткові бонуси.

Раціональне користування

Якщо ви часто подорожуєте або від’їжджаєте по роботі, слід використовувати послугу заморозки тарифу на час відсутності. У такому варіанті оплата проводиться лише за реальне використання. Виконати цю процедуру можна в особистому кабінеті. Подібною опцією можна користуватись під час відсутності інтернету з технічних причин, після чого відбудеться перерахунок коштів.

Зайві опції

Щоб більше заробити, провайдери комплектують свої пакети додатковими платними послугами. Відповідно перед замовленням тарифу потрібно детально ознайомитись з опціями, які до нього входять. Найчастіше в довантаження йде домашнє ТБ, але в наш час більшість телевізорів у будинках просто покриваються пилом, і особливої потреби в такій послузі немає.

Чіткі цілі

При виборі більшість користувачів орієнтуються на швидкісні показники з думкою, що чим швидше, тим краще. Але треба також розуміти, що від швидкості залежить в першу чергу сума оплати. Якщо вам потрібен інтернет для перегляду ютубу, серіалів та соціальних мереж, то платити величезні гроші за 200 Мбіт/сек немає жодного сенсу. На практиці для домашнього застосування для розваг цілком достатньо 50 Мбіт/сек. Це принесе істотну економію, дозволить дивитися стріми, фільми в 4К або грати в онлайн.

Заощаджуємо разом

Для мешканців багатоквартирних будинків можна скористатися лайфхаком – поділ тарифу на двох. Якщо ви з сусідами маєте хороші дружні стосунки можна запропонувати взяти один пакет, який роздаватиме інтернет на дві квартири через Wi-Fi. У такому варіанті необхідно вибирати підвищену швидкість трафіку.

Цінність клієнта

Отримати додаткові бонуси можна прямо у свого провайдера. Для цього достатньо зателефонувати менеджеру та запитати про наявність програм лояльності чи акцій. Не зайвим буде натякнути на можливість переходу до іншого провайдера, який пропонує вигідніші умови. Постачальники інтернету дорожать своїми клієнтами та швидше всього запропонують вигідну пропозицію.

Комплексний підхід

Якщо вам потрібний домашній інтернет, мобільний зв’язок, онлайн кінотеатр та домашнє ТБ, то краще все це брати один пакет у одного провайдера. Це точно коштуватиме дешевше, ніж платити різним компаніям за кожну послугу окремо.

Такі прості, але дієві поради дозволять отримати якісний доступ до швидкісного інтернету за мінімальних матеріальних витрат. Якщо ви тільки на етапі підбору провайдера, то важливо не поспішати, що надалі не розчаруватись у вибраному варіанті.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини