Як швидко оплатити комунальні послуги у Львові

Щомісячний розрахунок з постачальниками за використані воду, електроенергію, газ, вивіз сміття, обслуговування ліфтів та прибудинкової території — обов’язок кожної родини. За допомогою сучасних сервісів процес можна зробити швидким та комфортним. Нижче детальніше про основні способи.

Сайт миттєвих платежів

Щоб розрахуватися за комунальні послуги в інтернеті, потрібна банківська картка з достатнім балансом і надійний майданчик для оплати. На iPay.ua всі операції захищені за міжнародними стандартами безпеки. Ваші гроші відразу надійдуть за адресою.

Оплата комунальних послуг у Львові проходить за лічені хвилини завдяки можливості погасити всі рахунки одним платежем:

  1. Перейдіть в Каталог комунальних послуг, встановіть фільтр на значенні «Львівська область» та оберіть потрібного постачальника або «Єдину квитанцію».
  2. Вкажіть ідентифікатор та номер мобільного телефону. ІД розташований у верхньому лівому кутку паперової платіжки.
  3. Позначте послуги, за які хочете переказати гроші.
  4. Внесіть необхідну інформацію.
  5. Розрахуйтеся електронним гаманцем (Apple Pay, Google Pay) чи банківською карткою.
  6. Підтвердьте платіж.

Якщо авторизувалися перед оплатою, квитанція та інші дані автоматично збережуться в Особистому кабінеті. Неавторизовані користувачі можуть зберегти е-чек та надрукувати його.

Онлайн-банкінг

Великі українські банки мають власні сервіси для своїх клієнтів. Наприклад, Приват24, monobank, Ощад, Ukrsibonline тощо.

Перед початком роботи необхідно встановити застосунок (зайти на вебверсію) та зареєструватися за допомогою своєї картки та мобільного. Процес реєстрації відрізняється у кожній фінансовій установі. Для завершення процесу користуйтеся автоматичними підказками обраного застосунку або зверніться до банківського спеціаліста.

Після створення облікового запису:

  1. Знайдіть розділ Комунальні платежі.
  2. В спеціальному рядку введіть назву (наприклад, Львів) чи IBAN постачальника. Система автоматично покаже наявні збіги.
  3. Послідовно заповніть всі рядки.
  4. Оплатіть.

Якщо ваш застосунок не знаходить потрібну організацію, створіть платіж за реквізитами. Повні дані підприємства розміщені у щомісячній квитанції.

Традиційні методи

Люди, які не мають банківської картки чи доступу до онлайн-ресурсів, можуть оплатити комунальні послуги в касі банку, на Укрпошті, Новій пошті:

  1. Дізнайтеся робочий час відділення.
  2. Передайте касиру заповнені квитанції та гроші.
  3. Спеціаліст самостійно внесе інформацію.
  4. По завершенню уважно перевірте чек.

Готівкою також можливо розрахуватися через термінали самообслуговування. Для оплати:

  • Знайдіть на екрані потрібне підприємство.
  • Вкажіть ІД, показники, суму.
  • Внесіть готівку у спеціальний приймач.
  • Візьміть чек.

При розрахунку в касі або терміналі термін зарахування складає 3-5 робочих днів, на онлайн-майданчиках — практично миттєво.

 

 

 

 

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини