Чому iPad кращий планшет у будь-якому віці

Існує хибна думка, що планшети від Apple найчастіше обирають просунуті юзери – дизайнери, програмісти, маркетологи, керівники.

Безперечно, девайс визнано ідеальним робочим інструментом, проте сценарії використання iPad насправді досить різноманітні.

Саме через свою універсальність пристрій вважають доречним для користувачів будь-якого віку – дітей, їхніх батьків та бабусь з дідусями.

Ідеальна ігрова консоль для дітей та підлітків

Обираючи планшет для дитини, завітайте на сторінку https://comfy.ua/ua/plane-table-computer/brand__apple/, тут ви знайдете ідеальні геймерські конфігурації iPad, які впораються з найсучаснішими графічними додатками.

Завдяки продуктивному процесору Айпад яскраво відображає видовищні сцени в іграх. Потужність відеоадаптера планшета дозволяє комфортно грати у свіжі популярні ігри на високих налаштуваннях графіки. А деталізований і насичений кольорами екран дасть змогу повністю поринути у віртуальні світи.

Популярні AR-ігри чи додатки також подарують безліч емоцій. За допомогою камери планшета можна інтегрувати віртуальних персонажей в реальний світ, дивлячись в екран таблета. Наприклад, можна гратися з драконом, що наче сидить на вашому дивані.

Опція контролю екранного часу, можливість заблокувати відтворення небажаного контенту та інші корисні налаштування допоможуть батькам зробити знайомство дитини з технологіями безпечним та зручним.

Незамінний помічник в роботі

Планшетам від Apple довіряють професіонали усіх рівнів – від менеджерів з обслуговування клієнтів до власників підприємств чи стартапів. Саме ці девайси найбільш поширені у бізнес-середовищі, бо вони надають:

  • потужний захист даних власника на програмному та апаратному рівні;
  • можливість використовувати сумісні аксесуари – смарт-клавіатуру чи Apple Pencil;
  • неперевершену автономність що дозволяє працювати з девайсом до 10 годин поспіль;
  • значний вибір професіонального софту в AppStore як то редактори контенту, офісні додатки, тощо.

До того ж, планшети Apple – це своєрідний символ належності до еліти суспільства, тому iPad вважають індикатором успіху його власника. А ще він просто легкий, зручний та мобільний, загалом незамінний і в офісі, і в дорозі, і вдома.

Джерело контенту і засіб спілкування для зрілих людей

Зазвичай людям похилого віку важко розібратись з керуванням планшетом на операційній системі Android. Інтерфейс PadOS в Айпадах для них більш зручний та привабливий. Тож для спілкування відеозв’язком, перегляду відео та читання новин iPad вважають більш вдалим вибором.

Якісна фронтальна камера робить бесіди онлайн більш затишними та приємними, потужні динаміки дають змогу спілкуватись без підключення гарнітури. А можливість налаштувати колірну температуру зображення, розмір шрифта та інші параметри дисплея зменшують навантаження на зір та дозволяють більше часу приділити цифровим розвагам.

Тож, вочевидь кожен отримує від планшета максимум. А щоб користування таблетом було виключно позитивним в будь-якому віці, обирайте преміальне рішення від Apple.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини