Смартгодинник для ощадливих: бюджетні Apple Watch SE 2023

Нещодавно світ з захопленням спостерігав за презентацією нової лінійки iPhone 15. Також глядачам було представлено нові покоління Apple Watch дев’ятої серії та смартгодинник для екстремалів – Apple Watch Ultra 2. Ці годинники вражають своїм титановим корпусом, потужним чипом та безліччю корисних функцій на щодень. Втім, ціна Епл Вотч нової генерації є відповідною їхній якості. Для багатьох покупців вона занадто висока.

Якщо ж в повсякденному житті користуєтесь саме iPhone, але купити нові оригінальні Apple Watch 9 чи Ultra 2 не в змозі, журитись не варто. Компанія представляє також гаджети для ощадливих покупців. Так, вам обов’язково сподобається оновлена лінійка бюджетних смартгодинників Apple – Apple Watch SE 2023. Їхня вартість в Україні складає 11 тисяч за модель у корпусі 40 мм, та від 12 тис. за версію 44 мм. Чим цей смартгодинник приваблює покупця?

Apple Watch SE 2023 – найдешевший смартгодинник Apple

Американський виробник на перше місце ставить власну репутацію. Тому, коли йдеться про бюджетні версії смартфонів чи смартгодинників SE (Special Edition), ніякої мови про нижчу якість збирання навіть не може бути. Якщо купуєте Apple Watch SE 2023, отримуєте стильний та сучасний гаджет, що мало чим поступається своїм “старшим” братам.

Характеристики Apple Watch SE 2023 гідні подиву:

  1. За їхню роботу та швидкодію відповідає процесор Apple S8, що на 20 відсотків потужніший за попередні моделі;
  2. Оснащені міцним та герметичним корпусом з алюмінію;
  3. Кольоровий сенсорний дисплей забезпечує чітке зображення навіть протягом найспекотнішого дня;
  4. Швидке заряджання за допомогою магнітного тримача та кабелю USB-C;
  5. Працюють в парі з Айфон та повідомляють про вхідні сповіщення чи дзвінкі.

Якщо слідкуєте за власним здоров’ям та займаєтесь спортом, Apple Watch SE 2023 також варто купити, адже вони підтримують багато корисних функцій:

  • моніторинг фаз сну;
  • відстеження фізичної активності протягом доби;
  • є оптичний датчик для вимірювання сердечного ритму;
  • High-G Accelerometer – цей датчик виконує декілька функцій (для підрахунку прискорення, швидкості, визначення положення в просторі);
  • є підтримка GPS для відстеження власних координат, прокладення маршрутів, навігації у нових містах тощо.

Завдяки безперешкодному доступу до мережі інтернет матимете змогу встановлювати різноманітні додатки на свій смартгодинник для розширення його функціоналу.

Чим смартгодинники Apple Watch SE відрізняються від дорожчих моделей

Якщо ж порівняти цю модель Епл Вотч з іншими варіантами, наприклад Apple Watch 9, побачимо, що деякі функції відсутні:

1. Датчик кисню в крові

Apple Watch SE не мають вбудованого датчика для вимірювання рівня кисню в крові, тоді як дорожчі моделі цю функцію мають.

2. ECG (Електрокардіограма)

Можливість робити ЕКГ прямо на зап’ясті присутня в деяких вищих моделях Apple Watch, але відсутня в моделі SE.

3. Always-On дисплей

Apple Watch SE не має функції завжди увімкненого дисплея (“Always-On”), що дозволяє перевіряти час та іншу інформацію без необхідності активувати екран годинника.

Отже, якщо ви можете обійтися без перерахованих функцій, варто купити саме Apple Watch SE 2023. В магазинах авторизованих дилерів Apple усім охочим запропонують найбільший асортимент оригінальних гаджетів за офіційними цінами з можливістю оформлення кредитів чи покупки на виплат.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини