Volkswagen Transporter — найкращий мікроавтобус для пасажирських перевезень

Автомобіль Volkswagen Transporter – мікроавтобус Volkswagen Group, що найбільше продається. Високий попит обумовлений надійністю та низькими експлуатаційними витратами. Машина зручна в управлінні, має гарну місткість і оптимальне поєднання технічних характеристик двигуна і механічної коробки передач. На думку багатьох представників львівських підприємств, цей мікроавтобус є найкращим у своєму класі. Автомобіль має високу ремонтопридатність, тому що будь-які запчастини Transporter купити не проблема. Але враховуючи, що мікроавтобус має не одне покоління та різні модифікації, деталі рекомендується підібрати за VIN-кодом, що виключить помилки.

Ціни на запчастини Фольксваген Транспортер та інші переваги

Мікроавтобус пропонується в кількох модифікаціях, головними відмінностями яких є різна довжина і висота кузова. Але це не єдина перевага мікроавтобуса. Наведемо повний перелік його переваг:

  • різноманітність комплектації;
  • оптимальна витрата палива;
  • просторий пасажирський салон;
  • надійність та низькі експлуатаційні витрати;
  • високий рівень безпеки;
  • комплектація роботизованою коробкою передач;
  • якісне оздоблення салону.

До списку ще слід додати, що ціни на запчастини Фольксваген Транспортер дуже доступні. Завдяки тому, що їх виготовляють багато виробників у різних країнах, деталі завжди є в наявності. Розглянемо детальніше окремі переваги даного мікроавтобуса.

Оптимізований силовий агрегат та трансмісія

Даний мікроавтобус випускається лише з одним типом силового агрегату. Це дволітровий дизель додатково обладнаний системою Common Rail. Двигун не має недоробок та перевірений часом, а тому вважається надійним та оптимізованим. Він має п’ять модифікацій, що відрізняються вихідною потужністю. На цьому вибір конфігурації двигуна закінчується. Вибору трансмісії теж особливо немає, оскільки машини з двигунами потужністю 84, 102 і 115 л комплектуються п’ятиступінчастою механікою. А варіанти з двигунами 140 і 180 к.с. оснащуються 6-ступінчастою МКПП або VW DSG як опція.

Продуктивність

Навіть комплектація Volkswagen Transporter з двигуном потужністю 84 к.с. забезпечує мікроавтобусу хорошу динаміку та м’якість руху. Чим вище потужність силового агрегату, тим краще динаміка, а тому цей показник найкращий у моделі, укомплектованої двигуном BiTDi потужністю 180 к.с. і найбільшим обертальним моментом. Безперечно, купити запчастини на Фольксваген Транспортер для такого силового агрегату буде коштувати дорожче, але продуктивність того варта. Тут слід зазначити й економічність моторів 84 і 115 к.с., оскільки вони оснащуються системою “Start-Stop”. Вона глушить двигун на нейтральній передачі та запускає його при вичавленні зчеплення. Така економія не несе негативного впливу на силовий агрегат та стартер.

Система повного приводу

Ця опція є не на всіх мікроавтобусах, а тільки на тих, які оснащені потужними силовими агрегатами. Однак повний привід на Volkswagen Transporter не має великого попиту, оскільки ціна на мікроавтобус вища, а використовується він в основному для пасажирських перевезень в умовах нормального дорожнього покриття.

Запчастини VW Transporter надійність та безпека

Машина має електронну систему стабілізації, що синхронізовано працює з такими системами, як ABS і TCS. Це покращує контроль за зчепленням з дорожнім покриттям, знижуючи можливість пробуксовування коліс або занесення мікроавтобуса. Найвищий рівень безпеки може забезпечити повний привід, але, як говорилося вище, за таке задоволення доведеться доплатити, і немає можливості купити Volkswagen Transporter з двигуном малої потужності.

Додаткову безпеку забезпечують подушки безпеки для водія та пасажира переднього крісла. А денні ходові вогні покращують видимість мікроавтобуса для інших транспортних засобів.

Той факт, що запчастини на Volkswagen Transporter виготовляються провідними виробниками, вже говорить про хорошу надійність мікроавтобуса та його високий рівень безпеки. Для конвеєрного збирання мікроавтобуса використовуються деталі таких відомих брендів, як:

  • MANN; 
  • Bosch; 
  • NGK; 
  • Beru; 
  • Ate та ін. 

Дорогі запчастини VW Transporter можуть довгий час не знадобитися, оскільки відомі випадки, коли такий мікроавтобус подолав 500 000 кілометрів пробігу без серйозних поломок. Це обумовлено якістю складання та надійністю використовуваних комплектуючих.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини