“Це три моїх пенсії!”: українка продала звичайну паску за 7500 гривень у TikTok (відео)

Киянка Анастасія змогла продати свою паску за порівняно величезні гроші. В рази більше, ніж весь великодній кошик середньостатистичного українця разом узятий.

Настя активно веде свою сторінку й ефіри в TikTok. Під час одного з таких показала спечені паски для родини, пише Telegraf

“Свої пасочки я пекла для своєї родини. І під час стріму я отримала багато прохань, мовляв, я хочу спробувати. На що я сказала, що цей витвір мистецтва я можу продати, але це буде коштувати дорого. Я назвала ціну 7500, на що людина погодилася і придбала паску і ще яйце”, — розповідає Мавка. За її словами, за яйце вона попросила 2500 грн. Тобто все разом вийшло 10 000 грн.

Як видно з відео — це звичайна перемащена шоколадною глазур’ю паска. Зверху різноманітні цукерки та батончики.

@mavka_333 #писанка #крашанки #шоколаднапаска #паска #воскресінняісуса #найкращапаска #рекомендації ♬ оригінальний звук – 🧝‍♀️MAVKA 🧝‍♀️

У коментарях люди розділилися на кілька таборів. Одні дивуються, як можна платити стільки грошей за великодню випічку. Цікавляться, хто міг заплатити стільки грошей. Інші підтримують дівчину, що вона змогла продати за велику ціну власні старання.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Мати дівчини також заявила, що це надто дорого, коли Настя запитала її про це. А ось тато сказав, що продав би за 20 тисяч.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини