Весь у тата? Який вигляд має єдиний син “зниклого” Олега Винника і де він зараз живе (фото)

Популярний український співак та улюбленець жінок Олег Винник, який зіштовхнувся із серйозними проблемами зі здоров’ям та проходить лікування у Німеччині, має дорослого сина.

Як стверджують багато джерел, єдиного спадкоємця виконавця звуть Юліан. Йому 19 років. Хлопець народився у Німеччині, де його батьки працювали після навчання.

Редакція вирішила зібрати інформацію про Юліана Винника та показати, як зараз виглядає гордість головного “вовка” України, – пише OBOZREVATEL .

Вперше про дитину Олег розповів в інтерв’ю німецькому виданню у 2005 році. Тоді знаменитість жив у Німеччині та був не музикантом, а актором театру. На той момент про селебриті в нашій країні ніхто не знав.

Відомо, що Юліан живе у Північній Німеччині, навчається в університеті та професійно займається плаванням. Хлопець бере участь у чемпіонатах, посідаючи призові місця. Кадри з Винником-молодшим, які поширилися в мережі, були зроблені в Берліні, у басейні спортивного клубу Шарлоттенбург. До речі, тут він тренується з 2016 року.

Ніхто не знає, скільки разів спортсмен відвідував Україну, але передбачувано, що зірковий батько проти таких подорожей. Ні він, ні його “таємна дружина” Таюне (Таїсія Сватко) ніколи не ділилися деталями про їхнього спільного сина і цілком імовірно, що подружжя забороняє Юліану приїжджати на батьківщину. Занадто великий ризик, що його помітять.

До речі, Олег та Таїсія одружилися ще у студентські роки. Вони довго приховували свій шлюб, але незабаром фанати почали помічати, що знаменитостей поєднує не лише спільна робота, а й штамп у паспорті. Свої стосунки вони не коментують.

На жаль, розглянути, як виглядає хлопець не дуже просто, оскільки єдині кадри потенційного сина Винника зроблені в басейні. Блондин прикрив обличчя маскою і вдягнув гумову шапочку. Юліан має високий зріст, спортивну статуру, почуття смаку, як і його батько.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини