У сім’ї ВЕНКОН – довгоочікуване поповнення

ВЕНКОН – це магазин техніки, який продовжує розширення своєї мережі. І на черзі – місто Львів! Давайте з’ясуємо, які можливості відкриваються для наших клієнтів:

  1. Можливість купівлі в фізичному магазині. Доставка тепер не потрібна, економимо Ваш дорогоцінний час!
  2. Замовлення монтажу наявних систем. Питання кваліфікованих працівників знято – наша команда виконує вказаний тип робіт;
  3. Оплата готівкою у Львові – невелика, але перевага.

Новий філіал розташовується в Україні, м. Львів, вул. Стрийська 45А, а серед каталогу товарів Ви знайдете системи:

  • опалення (обігрівачі, котли, радіатори);
  • кондиціювання (спліт та мультиспліт системи, промислові та моноблочні кондиціонери, теплові насоси та необхідні матеріали);
  • вентиляції (вентилятори, рекуператори, бризери, провітрювачі);
  • сантехніки;
  • водоочистки;
  • альтернативної енергетики.

ВЕНКОН – завжди у темі. У світі новітніх технологій важливо мати якісне, стильне та довговічне обладнання – його Ви знайдете у нашому магазині!

Монтаж придбаних товарів здійснюється командою, що складається з двох груп: перша – професіональні інженери, здатні розробити модерновий проєкт, а друга – монтажники, які виконують будь яку, навіть найскладнішу роботу, з максимальною точністю та якістю!

VENCON.UA – незалежні від відключень світла! Наші офіси оснащені системами альтернативного живлення, які безперебійно надають співробітникам кол-центру можливість консультувати наших клієнтів – навіть під час стабілізаційних заходів.

Наші менеджери працювали над питанням оплати і запропонували чудовий варіант: тепер наші фахівці виїжджають на завдання з мобільними терміналами. Клієнти мають змогу розрахуватися як готівкою, так і карткою, або на сайті – чим більше варіантів вибору, тим зручніше!

Ще одним геніальним рішенням було введення оплати по частинам – розрахуватися за масштабне придбання можна протягом 10 місяців, а головне – абсолютно без відсотків!

Компанія ВЕНКОН прагне поділитися радощами відкриття нового філіалу, а тому – запрошує всіх у гості, готуючи приємний сюрприз: на кожного покупця у день відкриття чекатиме знижка у розмірі 10%, яка буде доступна за промокодом PROLVIV. Термін дії акції – до 31.03.2023 р.

Що таке VENCON.UA? Це Ваш провідник у світ якісної техніки для дому, квартир та промислових підприємств. Доступна для клієнтів ціна та приємний сервіс – наше незмінне завдання. Чекаємо саме на Вас!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини