Пояснила, чому забула текст: українці знайшли Анечку з Маріуполя, яка в Лужниках дякувала окупантам

За словами дівчини, вона продовжує жити в окупованому Маріуполі.

Після гучного “шабашу” у Лужниках користувачі соціальних мереж розшукали ту саму Анечку з Маріуполя, яка на сцені подякувала окупанту за порятунок її і “сотні тисяч дітей”, передає ТСН.

Користувачі Мережі з’ясували, що врятована дівчинка далі живе в окупованому Маріуполі. Ба більше, скаржаться, що її цькують і навіть погрожують вбити.

Зокрема, українцям вдалося знайти ролик з вибаченнями про забуті слова від жительки Маріуполя. Після того, як відео Анни оприлюднили, вона закрила свою сторінку та видалила попередні ролики.

На одному з них дівчина заявила, що вона розгубилася на сцені, бо на неї дивилися росіяни з трибун.

“Мене зараз дуже сильно хейтять, мене задирають через це і навіть погрожують вбити. Я зараз живу в Маріуполі. За мене заступаються подруги, бо багато людей не вірять, що я маріупольська”, – говорить зірка “Лужників”.

Анна доводить у соцмережах, що її не змушували там виступати. Однак, як їй вдалося з Маріуполя опинитися в Москві, вона не пояснила. Дитина пригадала, що піднялася на сцену “зі своїми словами”.

Школярка додала, що “людина, яка стояла там, дійсно її рятівник” і весь цей час вони не бачилися.

@okcana_top_fan

а вас теж хейПят? ХАХАХ#оксанкатоп #☠👹😈👿😈😈

♬ оригінальний звук – мори гяру

Українці скептично поставилися до виправдань Анни, зауважили багато розбіжностей та розкритикували її за просування російської пропаганди.

“Як можна забути те, що вигадуєш на ходу?” “Врятував від сімʼї, від хати, міста”, “Вона ж сказала, що вивезли. І знову там живе”, “Молодець, цього разу текст не забула”, “Нереалістично грає”, – написали в коментарях.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини