У Бахмуті український воїн влучив у російський танк із гранатомета (відео)

Бійці 93-ї бригади «Холодний яр» продовжують нищити окупантів на сході.

Український воїн влучив з гранатомета у ворожий танк під час бою у Бахмуті. Відео, як бійці 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» нищать рашистів, опублікували в соціальних мережах, передає Главком.

На відео в кадр потрапили три бійці, що стріляють по ворогу з гранатометів та стрілецької зброї на одному з перехресть у приватному секторі. Один з воїнів влучає з гранатомета у танк.

Бійці 93 бригади кажуть, що воювати у Бахмуті складно, бо доводиться маневрувати на вузьких вулицях, проте вони все рівно успішно знищують російських окупантів та їхні ворожі позиції.

93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр» – формування механізованих військ у складі Сухопутних військ ЗСУ чисельністю в бригаду. Підрозділи бригади пройшли найзапекліші бої, включно з боями під Іловайськом та Донецьким аеропортом. З початку повномасштабного вторгнення 2022 року 93 ОМБр обороняла Україну на різних напрямках: Сумщина, Харків, Ізюм, Балаклія, Бахмут і Соледар. Бригада носить почесне найменування «Холодний Яр» – на честь історичної місцевості Наддніпрянської України, що уславилася своїми повстанцями.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини